Energiatehokkuus
Kiinteistöhuolto (kunnossapito)

Onko IWMS-kokonaisuus sinunkin organisaatiosi tulevaisuus?

artikkelikuva: Onko IWMS-kokonaisuus sinunkin organisaatiosi tulevaisuus?

Miksi yhä useammat organisaatiot ottavat käyttöönsä kiinteistöhallinnan IWMS-kokonaisuuden.

Toimitila- ja kiinteistöhallinnon vaihtaminen ei ole koskaan ollut yhtä ajankohtaista kuin nyt; muutos ydinliiketoiminnassa, lainsäädännön lisääntyminen, muutos työpaikkakonsepteissa tuottavuuden lisäämiseksi ja palveluiden ulkoistaminen yhdelle tai useille erikoisosaajille. Kun tähän lisätään nykyiset kustannushaasteet ja tuloshaasteet (koska toimitila- ja kiinteistökustannukset kattavat yleensä 20 % organisaation kokonaiskustannuksista), on ilmeistä, että toimitila- ja kiinteistöhallinnosta tulee merkittävä haaste.

Tiesitkö, että yhä useammat organisaatiot ottavat käyttöönsä kiinteistöhallinnan IWMS-kokonaisuuden (Integrated Workplace Management System)? IWMS on ohjelmistoratkaisu, joka tukee ja liittää toimitila- ja kiinteistöhallinnon integroimalla avainprosessit yhteen ainoaan ohjelmistoratkaisuun. Ajattele prosesseja kuten palvelupyyntöjä automatisoidulla työnkululla, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä alustoja huollon suunnittelulle tai resurssivaraukselle sekä työkaluja tilan- ja huonevaraukselle.

Tutkimus osoittaa, että IWMS-järjestelmällä säästetään huoltokustannuksissa 14 %, työtilan hallinnassa jopa 40 %, ja toimitilojen käyttötehokkuus parani 42 % (IWMS markkinapaikka: IWMS-alustat, ohjelmisto, ratkaisujen markkinanäkymä ja ennusteet 2018 – 2023, 2018).

Planon on jälleen herättänyt huomiota vahvana ratkaisujen tarjoajana globaaleilla IWMS-ohjelmistomarkkinoilla, ja se on nimetty ”Johtajaksi” Verdantix 2019 Green Quadrant® IWMS:n ansiosta. Verdantix on riippumaton tutkimus- konsultointiyritys, joka keskittyy liiketoimintaa optimoiviin teknologioihin.

Haluatko lukea Verdantixin koko raportin, josta löydät enemmän tietoa markkinoilla olevista IWMS-ratkaisuista? Tai haluatko tietää enemmän, mikä IWMS on tai mitkä ovat toimitila- ja kiinteistöhallinnon 10 huipputrendiä? Klikkaa tästä! (sisältö englanniksi)

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »