Kiinteistöhuolto

Kotimainen perheyritys yli 20 vuoden kokemuksella

artikkelikuva: Kotimainen perheyritys yli 20 vuoden kokemuksella

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy on kotimainen perheyritys yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Olarinluoman teollisuusalueella Espoossa sekä Malmilla Helsingissä. Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun taloyhtiöt, teollisuuskiinteistöt, kerrostalot sekä pari- ja rivitalot.

Meillä on osaava ja motivoitunut henkilökunta, joka tekee työtään asiakaslähtöisellä ja aurinkoisella asenteella.

Työvälineemme ovat ajanmukaiset ja kalustomme on kattava; meiltä löytyy kiinteistökoneita ja pyöräkuormaajia auraukseen, hiekoitukseen sekä erinäisiin pihatöihin, imulakaisukone pihojen puhdistukseen, kuten hiekan- ja lehtienpoistoon sekä kuorma-autoja taloyhtiöiden kevät- ja syystalkoiden vaihtolavojen, kuorikatteen, mullan ym. toimituksiin. Talosta löytyy myös oma sähköasentaja pieniin ja isompiin töihin.

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja hyvää yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Avoin ja rakentava keskusteluyhteys taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa puhelimitse, sähköpostitse tai kohteessa paikan päällä ovat hyvän yhteistyön kulmakivi. Palautteen vastaanottaminen ja läpikäyminen yhdessä, oli kyseessä risuja tai ruusuja, on myös tärkeää toimivan asiakassuhteen kannalta.

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy

Sähköisen työnohjausjärjestelmämme avulla pystymme kätevästi kuittaamaan asiakkaalle, kun työ on valmistunut. Käytössämme oleva järjestelmä mahdollistaa sen, että vanhanaikaisia paperilappuja ei enää tarvita ja valmistuneen työn kuittauksen voi saada vaikka suoraan töihin puhelimeen. Kotiin on mukava päivän päätteeksi palata, kun tietää, että kiinteistönhoitaja on käynyt avaamassa tukkeutuneen viemärin tai korjannut tiputtelevan suihkun.

Lisätietoja: www.rasanenoy.fi

Julkaistu: 11/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »