Piha-alue
Yhteiset tilat

Kruunuaita sopii suomalaiseen maisemaan

Kaunis ja kestävä kotimainen puuaita syntyy laadukkaista materiaaleista

artikkelikuva: Kruunuaita sopii suomalaiseen maisemaan

Kruunuaita Oy toimittaa ja asentaa puu- ja väliaitoja taloyhtiöille ympäri maata vuosikymmenien kokemuksella. Laadukas puumateriaali ja jatkuva tuotekehitys takaavat aidan kestävyyden. Aidoilla ja asennuspalvelulla on viiden vuoden takuu.

Kruunuaita Oy on toiminut puuaitarakentamisen alalla jo 30 vuotta. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta aidat ovat laadukkaita, silmää miellyttäviä ja kestäviä.

”Perinteinen puuaita on säilyttänyt suosionsa. Puuaita sopii suomalaiseen rakennusperinteeseen”, sanoo Kruunuaidan myyntijohtaja Tommi Ignatius.

Kruunuaita teetättää aitamateriaalit laatuvaatimustensa mukaan. Tolppamateriaalit sahautetaan siten, että ne eivät halkeile. Lautojen ja tolppien hienosahatussa pinnassa maali pysyy paremmin kuin höylätyssä pinnassa, ja kulmien mikroviisteet luovat viime silauksen ulkonäölle.

”Laudat, tolpat, tolpanhatut, säädettävät saranat ja muut tarvikkeet ovat kaikki Kruunuaidan aitakäyttöön suunnittelemia”, kertoo Ignatius.

Taloyhtiöt suosivat täyden palvelun asennusta
Kruunuaidan internetsivuilla voi tutustua aitamalleihin, ja hintalaskurilla voi vertailla vaihtoehtoja ja tehdä tilauksen.

”Haluamme, että aidan valinta ja tilaaminen on asiakkaalle helppoa. Tarjousta ei tarvitse pyytää, vaan kaikki tiedot löytyvät avoimesti netistä”, sanoo Ignatius.

Taloyhtiöt valitsevat usein kokonaispalvelun, jolloin Kruunuaita purkaa vanhat aidat ja asentaa uudet. Aitaelementit valmistetaan ja maalataan Nummelassa sijaitsevalla tehtaalla, joten asiakkaan luona asennus sujuu nopeasti.

”Aitaelementtiemme ja porttiemme muokattavuus on hyvä. Valmiiden mallien lisäksi pystymme muokkaamaan aidan tarvittaessa entisen aidan mukaiseksi”, Ignatius sanoo.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä toimituksen nopeuteen ja luotettavuuteen, ja aidoilla ja asennuspalvelulla on viiden vuoden takuu. Aidan voi tilata myös ilman asennuspalvelua, jolloin asiakkaalle toimitetaan aitaelementit.

”Lähes 80 prosenttia aidoista toimitetaan asennettuna. Lähinnä rakennusliikkeet suosivat elementtitoimitusta”, Ignatius toteaa.

Lisätietoja: www.kruunuaita.fi

Teksti: Merja Maukonen

kita.fi - Kruunuaita

kita.fi - Kruunuaita

Julkaistu: 07/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »