Yleiset, Messut ja tapahtumat

Rakenna ja Asu -messut helmikuussa 2020

Tervetuloa Kuopioon taloyhtiöt

artikkelikuva: Rakenna ja Asu -messut helmikuussa 2020

Kuopion Rakenna ja Asu -messut järjestetään jälleen ensi vuonna 22.-23.2. Kuopio-hallissa. Messut järjestää Kuopion Näyttely Oy, joka haluaa mukaan entistä enemmän taloyhtiöitä vieraikseen.

”Meiltä löytyy jokaiselle jotakin kotisisustajista rakennuttajiin ja remonttifirmoihin. Toivomme ensi vuonna myös taloyhtiöitä vieraiksemme”, kertoo messupäällikkö Katja Juppi.

Kuopion Rakenna ja Asu -messut on Itä-Suomen suurin rakennus- ja sisustusalan messutapahtuma. Tänä vuonna oli 170 näytteilleasettajaa ja messuvieraitakin muhkeat 10 000. Messuja on järjestetty jo 30 vuoden ajan.

Messukävijöiltä on peritty edullinen 12 euron pääsymaksu. Silloin näytteilleasettaja voi olla varma, että messuilla käy potentiaalisia asiakkaita.

”Messujen pääpaino on ollut rakentamisessa, mutta tänä vuonna sisustus oli aiempaa laajemmin esillä. Myös kunnat olivat mukana esittelemässä tonttivaihtoehtojaan ja muita palvelujaan”, Juppi iloitsee.

Lapsiakaan ei ole unohdettu näillä messuilla.

”Meillä on yhteistyökumppanin toimesta leikkipaikka, jossa yli 3-vuotiaat lapset voivat askarrella ja puuhailla”, Katja Juppi lupaa.

Katja Juppi haluaa antaa messuista positiivisen kuvan ja tämä viesti on jo purrutkin.

”Moni tämän vuoden näytteilleasettajista lupasi tulla ensi vuonnakin. Varauksia on tullut. Toivotamme vieraat ja näytteilleasettajat kauempaakin tervetulleiksi”, Juppi sanoo.

Netistä osoitteesta www.kuopionnayttely.fi on jo mahdollista varata osasto messuille sekä tarkastella tämän vuoden näytteilleasettajia.
Lista vuoden 2020 näytteilleasettajista ilmestyy nettiin loppuvuodesta.

Teksti: Esa Pesonen

logo

Julkaistu: 07/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »