Piha-alue
Turvallisuus (lukitus, palo, valaistus, vartiointi)
Yhteiset tilat (turvallisuus)

BikeKeeper edistää pyöräilyä

BikeKeeper-pyöräparkit vähentävät pyörävarkauksia ja parantavat kiinteistön viihtyisyyttä

artikkelikuva: BikeKeeper edistää pyöräilyä

Pyörät voidaan lukita helposti ja turvallisesti runkolukolla pyörätelineisiin, jotka on suunniteltu yhteistyössä pyöräilijöiden, arkkitehtien ja isännöitsijöiden kanssa. BikeKeeper-telineitä on saatavilla sisä- ja ulkokäyttöön sekä yksityisiin ja julkisiin tiloihin.

Suomalainen perheyritys BikeKeeper aloitti toimintansa hallituksen puheenjohtaja Juho Sillanpään havaittua ongelman polkupyörien parkkeeraamisessa ja säilyttämisessä.

”Lähdimme edistämään pyöräilyä kehittämällä pyörätelineitä, jotka estävät pyörävarkaudet. Ennen BikeKeeperiä tuotekehitystä ei oltu tehty sataan vuoteen, vaikka polkupyörät ovat kehittyneet ja pyöräilyn suosio kasvanut”, kertoo Sillanpää.

BikeKeeper-pyörätelineiden suunnittelussa on huomioitu polkupyöräilijöiden tarpeet sekä kiinteistön arvo ja ulkonäkö. Tuotekehitys pohjautuu tuhansien pyöräilijöiden ja isännöitsijöiden haastatteluihin sekä taloyhtiöiden pihojen ja pyörävarastoiden kartoittamiseen. Kestävästä kuumasinkitystä teräksestä valmistetuilla telineillä on 10 vuoden takuu. Yrityksen pyörätelineet kiinnostavat myös kansainvälisiä markkinoita.

”Yhtään telinettämme ei ole tarvinnut vaihtaa, eivätkä ne ole ruostuneet”, sanoo Sillanpää

Turvalliset, toimivat, tehokkaat ja tyylikkäät telineet
”Turvalliseen ja toimivaan telineeseen polkupyörä voidaan lukita runkolukolla useasta pisteestä ja telinettä on helppo käyttää”, Sillanpää kuvailee.

Kiinteistön piha-alue ja pyörävarasto pysyvät siisteinä eivätkä houkuttele pyörävarkaita, jolloin muukin häiriökäyttäytyminen kiinteistön alueella vähenee.

”Kokonaisen lähiön asumisviihtyvyyttä saatiin parannettua kunnollisilla pyörätelineillä. Pihoilla ei enää oleskella asiattomasti tai seiniä sotketa spraymaalilla”, Sillanpää kertoo.

Tehokkaiden BikeKeeper-telineiden ansiosta pyörät saadaan parkkeerattua tiiviimmin sekä sisä- että ulkotiloissa. Tyylikkäät ja arkkitehtuuriin sopivat telineet siistivät piha-aluetta ja pyörävarastoa sekä vaikuttavat kiinteistön ulkonäköön ja viihtyisyyteen. Lukuisien värien ja ryhmittelymahdollisuuksien ansiosta kaikkiin tiloihin löytyy sopiva ratkaisu.

”Olemme onnekkaita, kun saamme olla alan edelläkävijöitä ja edistää pyöräilyä”, Sillanpää sanoo.

Lisätietoja: www.bikekeeper.com/fi/

Teksti: Merja Maukonen

kita.fi - Bikekeeper

Julkaistu: 08/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »