mainos_1061

Hissit

Tervetuloa hissiin

artikkelikuva: Tervetuloa hissiin

HISSI ON “käyntikortti” taloon kuten eteinen kotiin. Kokemuksella, jonka se antaa tulijalle, on merkitystä kiinteistön tai yrityksen imagolle. Kun vieras viritetään jo hississä positiiviseen tunteeseen, on edellytykset hyvään lopputulokseen entistä paremmat.

Useimmiten hissit ovat melko ankeita - seinät ovat kuluneita ja kolhiintuneita tai muuten harmaita ja tylsiä. Maisemahissikään ei paranna tilannetta, jos maisema on ankea. Usein panostettaessa muiden tilojen viihtyisyyteen, jää hissi tässä huomioimatta.

Hissien visuaalisen ilmeen parantamisella voidaan tuoda hisseihin lisää viihtyisyyttä, tunnelmaa tai vaikkapa teemoja, jotka soveltuvat kiinteistön muuhun ilmeeseen.

Kaikkialla, missä hissejä käytetään - kuten kauppakeskukset, kerrostalot, hotellit, sairaalat, liikerakennukset - voidaan parantaa käyttäjien hissin käyttökokemusta erittäin pienillä kustannuksilla käyttökertaa kohti. Hissi on myös “käyntikortti” kiinteistölle, joka on yleensä muuten hyvässä kunnossa, mutta hissi on aktiivisessa käytössä jäänyt vähemmälle huomiolle.

Hissi-Design Finland on erikoistunut hissien kokonaisvaltaiseen visuaalisen käyttökokemuksen parantamiseen. Hissi- Designin on mahdollista tehdä hisseihin laaja-alaisia toimenpiteitä, koska sillä on osaaminen ja oikeus tehdä myös luvanvaraisia hissiasennuksia. Käyttökokemuksen parantamiseen on useita keinoja, kuten erilaiset materiaalit, kuvat, värit, valaistus ja äänimaailma. Kaikkien näiden yhdistelemisellä voidaan luoda viihtyisämpi käyttäjäkokemus, ja joissakin tapauksissa esimerkiksi valaistusta lisäämällä jopa parantaa turvallisuutta. Väri- ja kuvavalinnoilla voidaan tuoda hisseihin vaikka kausiluontoisesti vaihtuva ilme.

”Yleensä kiinteistöihin on tehty näkyviä parannuksia tiloissa, joissa ollaan ja joihin kuljetaan, mutta hissikokemuksen parantaminen puuttuu. Hissi-Design voi auttaa kaikkia kiinteistöjä lisäämään viihtyisyyttä ja parantamaan käyttökokemusta myös hissin avulla. Ja samalla nostetaan kiinteistön arvoa”, pohtii liiketoimintajohtaja Juha Hytti Hissi-Design Finlandista.

Hissialan hyvin tunteva hissikonsultti Esa Seppänen Hissikonsultit HS Oy:stä toteaa, että: ”Hissiala ja erityisesti hissien tekniikka on kehittynyt vuosien saatossa merkittävästi ja suuri osa näistä teknisistä uudistuksista jää käyttäjiltä piiloon. Onhan turvallisuus ja toimivuus tärkeää.”

”Uudistukset eivät ole yltäneet hissin näkyviin osiin. Ne ovat useimmiten varsin samannäköisiä kuin käyttöönottohetkellä, ainoastaan kuluneempia. Hissien visuaalisen ilmeen parantamiselle on selvä tarve suurimmassa osassa käytössä olevista hisseistä. Pidän tärkeänä viihtyisyyden lisäämistä kiinteistöissä”, Pentti Hiltunen Hissikonsultit HS Oy:stä huomauttaa.

Panostamalla hissin visuaaliseen käyttökokemukseen, voidaan suhteellisen pienellä kustannuksella korottaa kiinteistön arvoa merkittävästi.

Hissi-Design Finland
Lisätietoja: Juha Hytti
p. 050 300 0705
info@hissidesign.fi
www.hissidesign.fi

Julkaistu: 01/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »