Energiatehokkuus
Turvallisuus

Ammattilaiset luottavat Blowerproof Liquid-tiivistyspinnoitteeseen

artikkelikuva: Ammattilaiset luottavat Blowerproof Liquid-tiivistyspinnoitteeseen

Betton Oy on ollut vuosia edelläkävijä sisäilmakorjausten ratkaisujen tarjoajana. Blowerproof Liquid ja Blowerproof Liquid Brush -tiivistyspinnoitteet ovat helppokäyttöisiä, vesiohenteisia, testattuja ja turvallisia ratkaisuja moniin rakenteiden tiivistysongelmiin.

Blowerproof Liquid Brush -pinnoitteella voidaan tiivistää rakenteiden saumoja, nurkkia, ikkunan karmeja ja muita rakenteita, joiden saumoista sisäilmaan voi päästä haitallisia aineita. Kuituvahvisteinen tuote verkottuu rakenteen pintaan ja ehkäisee näin ilmavuodot.

Blowerproof Liquid ‑pinnoite voidaan levittää telalla tai jopa korkeapaineruiskulla laajoille alueille nopeasti, edullisesti ja tehokkaasti. Tuote toimitetaan haluttaessa kahtena eri värinä, jolloin menekin ja kalvopaksuuden kontrollointi on helppoa. Kaksivärijärjestelmä varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Helppokäyttöisyytensä, hajuttomuutensa ja varmuutensa ansiosta Blowerproof Liquid on nopeasti saavuttanut urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden suosion myös Suomessa.

Oli kyseessä ikkunan karmi, läpiviennit, rakenteiden liittymät tai vaikkapa kokonainen seinärakenne, voidaan Blowerproof Liquidilla sulkea ilmavuodot nopeasti, turvallisesti ja edullisesti ja näin tukkia hiukkasten pääsy sisäilmaan. Tuote on maalattavissa tai ylitasoitettavissa tarvittaessa. Kotisivuiltamme voit katsoa lisätietoja, vaikkapa asennusvideon.

Lisätietoja: www.betton.fi

Julkaistu: 09/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »