mainos_1024

Turvallisuus

Uusi Vallox Delico -liesikupumallisto saatavilla pian

Uusissa Vallox Delico -liesikuvuissa yhdistyvät tehokas kärynpoisto ja skandinaavisen tyylikäs design. Kupu sulautuu saumattomasti osaksi keittiötä. Näkyvänä osana on lasinen etupaneeli, josta on saatavilla kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Kupu täyttää vaativankin sisustajan ja raikasta ilmaa arvostavan vaatimukset.

Käyttöominaisuuksiltaan kupu on erittäin laadukas: höyrynkeräysosa liukuu sulavasti ja vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävän. LED-valaistus antaa liedelle tasaisen ja häikäisemättömän valon, joka on tärkeää erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Alumiiniset rasvasuodattimet keräävät ruuanlaitosta syntyvän rasvan tehokkaasti. Etupaneelin kosketuspainikkeet on valaistu ja niiden avulla kuvun ohjaus tapahtuu helposti ja vaivattomasti.

Kuvusta on pian saatavilla kaksi mallia: Vallox Delico PTD EC sopii huippuimureiden ja tasavirtapuhaltimilla varustettujen Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen ja Vallox Delico KTD A käy kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Asentajaystävällinen tapa asentaa

Kuvun suunnittelussa on panostettu myös asennuksen helppouteen. Vallox Delico -liesikupu liu´utetaan paikoilleen uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Tekniikka keventää asennustyötä, sillä kuvun ylimääräinen kannattelu jää pois. Loppuviimeistelynä säädetään etupaneeli samaan tasoon kalusteiden kanssa.

Tutustu Vallox Delico -kupuihin:
www.vallox.com/valloxdelico

Julkaistu: 11/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »