mainos_1047

Ilmalämpöpumppu puhtaaksi - Fresh Wash

artikkelikuva: Ilmalämpöpumppu puhtaaksi - Fresh Wash

Jo viidettä vuotta Fresh Wash-tekniikalla on puhdistettu ilmalämpöpumppujen, puhallinkonvektorien ja muiden vastaavien laitteiden kennot ja puhaltimet. Kuten muutkin innovaatiot, Fresh Wash-innovaatio lähti tarpeesta. ”Kun ei ole ollut toimivaa tekniikkaa niin tehdään sellainen toteaa”, Jari Yliniemi Teamtech Oy:stä. Kuollutta ihoa, pölyä ja hometta löytyy pumpuista ja se ei ole mitenkään harvinaista vaan pikemminkin sääntö.

Fresh Wash palauttaa laitteen tehon, hyötysuhteen ja puhallustehon. Bonuksena tulee vielä puhdasta sisäilmaa. Menetelmästä on tehty insinöörityökin viime vuonna, joka vahvistaa jo kauan tiedetyn asian: likainen lämmönvaihdin kuluttaa enemmän sähköä ja kustannukset kasvavat. Ilmalämpöpumpunhan suurin ostokriteeri on yleensä säästö lämmityskustannuksissa. Nyt ne säästöt kutistuvat likaantumisen myötä.

Fresh Wash-tekniikka pitää sisällään uniikin menetelmän, jossa muodostetaan pesurilla roiskimattomia pesukykyisiä pisaroita. Lika kerätään hallitusti talteen paikkoja sotkematta ja pesuaineena toimii vesiohenteinen, biologisesti hajoava ja hajusteeton pesuaine, jonka valmistaa kotimainen pesuainetehdas.

Lisätietoja: freshwash.fi

Linkki insinöörityöhön:
https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/261121/Rautakoski_Samuel.pdf?sequence=2&isAllowed=y

Julkaistu: 11/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »