mainos_1047

Turvallisuus (palo)

Uusia palokatkoratkaisuja taloyhtiöille

artikkelikuva: Uusia palokatkoratkaisuja taloyhtiöille

Sewatek Oy on kehittänyt ja valmistanut läpivienti- ja palokatkotuotteita vuodesta 1989 alkaen. Vuosituhannen alusta lähtien yritys on kasvattanut erikoisasiantuntijuuttaan nimenomaan palo-osastoivien läpivientien parissa. Viimeisten vuosien aikana yritys on kehittänyt toimintaansa palvelemaan entistä paremmin myös korjausrakentamisen tarpeita, kuten taloyhtiöiden linjasaneeraushankkeita.

Korjausrakentamisen vaatimukset ovat kasvaneet

Sewatek tarjoaa palokatkotuotteitaan sekä asiantuntemustaan uudisrakentamisen, valmisosarakentamisen sekä korjausrakentamisen tarpeisiin. Erityisesti Sewatek tunnetaan uudisrakentamisessa, mutta myös korjausrakentamisen sektori on yrityksessä voimakkaassa kasvussa.

”Linjasaneeraus on usein taloyhtiön suurin ja kallein yksittäinen investointi, jossa palokatkot ovat pieni osa kokonaiskustannuksesta, mutta tärkeä osa rakennuksen paloturvallisuutta. Niiden huomioon ottaminen jo suunnittelussa on erittäin tärkeää”, sanoo Sewatek Oy:n toimitusjohtaja Timo Husu.

Tuotekehityksen tavoitteena on ratkaisut kaikille

Tuotekehityksen tuloksena Sewatekin korjausrakentamisen ratkaisuvalikoima on kehittynyt entisestään. Husun mukaan yrityksen hyllystä löytyy nyt tuotekokonaisuus, josta on saatavilla tuotteet 60–70-lukujen linjasaneerauksiin. Vanhemmissa kerrostaloissa Sewatekin asiantuntemus nousee ratkaisuja etsittäessä arvoonsa.

”Nykyään meiltä löytyy palokatkoratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Päämäärämme on tarjota ratkaisuja, joiden avulla koko ketju – suunnittelijat, urakoitsijat, valvojat ja viranomaiset – pystyvät tekemään oman työnsä mahdollisimman tehokkaasti.”

Sewatek jatkaa vahvalla asiantuntemuksellaan paloturvallisten läpivientien puolesta puhumista, kuten se on tehnyt jo yli 30 vuoden ajan. Sewatekin palokatkoläpiviennit valmistetaan Avainlipun alla Askolassa ja ne löytyvät Joutsenmerkin rakennustuote-tietokannasta.

Lisätietoja: www.sewatek.fi

Julkaistu: 11/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »