mainos_1061

LVI
Märkätilat
Turvallisuus (vesi)
Vahinkosaneeraus

Kuinka välttää vesivahingot?

Laadukkaat puristusliittimet ja luotettavat vuodonilmaisimet varmistavat putkiliitosten pitävyyden

artikkelikuva: Kuinka välttää vesivahingot?

Vesivahinkoja voidaan välttää valitsemalla turvalliset ja luotettavat putkiliittimet. Puristusliittimen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Luotettava vuodonilmaisin paljastaa asennusvirheet täydellä varmuudella jo painekokeessa.

Putkiliitosten vuodot aiheutuvat tavallisimmin asennusvirheistä. Käyttämällä laadukkaita ja asennustekniikaltaan kehittyneitä liitinmalleja vesivahingot voidaan välttää.

”Turvaominaisuuksiltaan edistynyttä puristusliitintä käytettäessä vuotoja ja vesivahinkoja ei pääse syntymään. Puristusliittimiä käytettäessä korjausrakentamisessa vältetään myös tulitöitä, jotka aiheuttavat palovahinkojen riskiä”, sanoo Viegan Suomen maajohtaja Martina Engblom.

Viega on 120 vuotta sitten perustettu saksalainen perheyritys. Kansainvälisesti toimivan ja markkinajohtaja-aseman saavuttaneen Viegan alaa ovat LVI-tuotteet, joiden valmistusta ja tuotekehitystä ohjaavat korkeat laatustandardit.

”Kaikkien tuotteiden laatu tarkastetaan kattavasti ja asiakas voi luottaa siihen, että Viegan tuotteiden laatu on aina tasaisen hyvä.”

Viegan puristusliittimet ovat ns. V-profiilia. V-profiilin liittimet puristetaan o-renkaan molemmilta puolilta, jolloin putki varmuudella pysyy liittimessä.

”Vesivahingot tulevat kalliiksi. Valitsemalla laadukkaat varmatoimiset tuotteet vältetään ikävät vesivahingot ja mittavat korjaustyöt”, Engblom toteaa.

Viega, puristusliitin

Varmatoiminen vuodonilmaisin kaikissa liittimissä

Viegan puristusliitinten SC-Contur-vuodonilmaisin paljastaa puristamatta jääneet liitokset painekokeessa eikä rakennukseen jää piileviä vuotoriskejä.

”Kaikissa puristusliittimissämme materiaalista riippumatta on erittäin luotettava vuodonilmaisin, jonka toimintavarmuus ei riipu käytetystä paineesta. Ainutlaatuinen SC-Contur ilmaisee puristamatta jääneet liittimet sataprosenttisella varmuudella”, kertoo Engblom.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Viega tarjoaa asiakkailleen vahvan tuotetuen paikan päällä Suomessa. Osaava henkilökunta opastaa kohteeseen sopivien putkimateriaalien ja asennustapojen valinnassa.

”Tarjoamme rakennuttajille ja asunto-osakeyhtiöille kymmenen vuoden järjestelmätakuun”, Engblom lisää.

Energiansäästötavoitteet ja kestävä kehitys otetaan huomioon sekä tuotannossa että asennustekniikoiden kehittämisessä. Tuotannossa syntyvän jätteen määrä on minimoitu ja ylijäämät kierrätetään tehokkaasti.

Lisätietoja: www.viega.fi

Teksti: Merja Maukonen

Viega, puristusliitin

Julkaistu: 03/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikka



Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »