mainos_825

Kiinteistöhuolto

Täyden palvelun kiinteistönhuoltoa omalla henkilökunnalla

artikkelikuva: Täyden palvelun kiinteistönhuoltoa omalla henkilökunnalla

Pääkaupunkiseudulla toimiva Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy poikkeaa kilpailijoistaan monipuolisuudellaan sekä sillä, että yrityksellä on oma, vakituinen henkilökunta, joka pystyy tarjoamaan kattavasti erilaisia alan palveluita. Tämä takaa osaltaan palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden.

”Meillä on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta ja pyrimme olemaan täyden palvelun talo. Emme käytä aliurakointia, vaan teemme esimerkiksi siivoukset, sähkö-, maarakennus- ja lumityöt sekä lumenpudotukset mahdollisimman pitkälle itse”, Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy:n hallintojohtaja Jonna Räsänen toteaa.

kuva

Yritys tarjoaa asiakkaan tarvitsemia palveluita räätälöidyillä palvelusopimuksilla ja tekee myös yksittäisiä urakoita.

Palvelun varmuus ja laatu paranevat

”Meillä on pitkät asiakassuhteet yrityksen alkuajoista lähtien ja erittäin vähäinen henkilöstön vaihtuvuus, jolloin sama kiinteistönhoitaja tulee tutuksi asukkaiden keskuudessa. Tämä mahdollistaa myös sen, että kiinteistönhoitaja tuntee hyvin kohteet ja niiden erityispiirteet. Panostamme myös paljon työntekijöiden työhyvinvointiin. Kun töissä on hyvä ja mukava olla, heijastuu se työn jälkeen ja aina asiakkaille asti”, työnjohtaja Jesse Räsänen sanoo.

Kiinteistönhoitajat keskustelevat paikan päällä asukkaiden kanssa, ja samalla tutustuvat heihin ihmisinä. Tämä tuo asukkaille luottamusta ja turvallisuuden tunnetta, joilla on erityisen suuri merkitys näin korona-aikana.

Kiinteistöpalvelu Räsäsen toimisto sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, jonka lisäksi yrityksellä on varikkoja eri puolilla Espoota ja Helsinkiä, joista uusin Tattariharjussa. Näin pystytään takaamaan paikallisuus eri kohteissa.

Lisätietoja: www.rasanenoy.fi

Teksti: Jari Peltoranta

kuva

kuva

Julkaistu: 03/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje
Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »