mainos_825

Ilmanvaihto
LVI

Ilmankäsittelykone mukautuu tarpeen ja tilan mukaan

Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet toimi- ja liiketiloihin

artikkelikuva: Ilmankäsittelykone mukautuu tarpeen ja tilan mukaan

Vallox Pureo tuotteet


Toimi- ja liiketilojen ilmankäsittely vaatii ilmankäsittelykoneelta joustavuutta, sillä niiden käyttötarkoitus ja tilaratkaisut vaihtelevat. Kun ilmankäsittely voidaan suunnitella, toteuttaa ja käyttää käyttötarkoituksen ja tilan mukaan, helpottuvat sekä käyttö että huoltotoimet. Uudet Vallox Pureo -kompaktit ilmankäsittelykoneet tarjoavat kaivattua joustoa.

Suomen vaativiin olosuhteisiin suunnitellut Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet sopivat toimi- ja liiketiloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Tyypillisiä kohteita ovat erilaiset liiketilat, toimistot, liikuntahallit, päiväkodit ja koulut. Neljä konekokoa (500-1800 l/s) sisältävän tuotemalliston koneet on huollettavissa molemmin puolin ja laajan vakiovarustelun lisäksi niihin on saatavilla monipuolinen lisävarustevalikoima. Asennettavuuden kannalta joustavuutta tuovat kahden suurimman koneen modulaarisuus ja kätisyyden vaihto ”lennossa”. Koneet on suunniteltu VDI 6022 -hygieniastandardin vaatimusten mukaisiksi.

kuva
Vallox Pureo TX1800 moduulirakenne

Mitoitusohjelma helpottaa sopivan ilmankäsittelykoneen määritystä

Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneiden valinta ja mitoitus käy helposti pilvipohjaisella Vallox MySelecta Pureo -ohjelmalla. Mitoitustulokset voi tallentaa ja viedä eri ohjelmiin. Suunniteltavan kohteen käyttötarkoituksen ja tilan vaatimusten mukaan valittavien lisävarusteiden konfigurointi on vaivatonta ja komponenttilistat määritetään käyttäjän valintojen mukaan. Ohjelma myös antaa suunnittelijalle tarkat laskentatulokset ja puhallinkäyrät.

TUTUSTU Vallox Pureo -tuotemallistoon

Vallox

kuva
Uuden tuotekategorian tuominen markkinoille on vaatinut pitkäjänteistä ja sinnikästä työtä Valloxilta ja tuotekategoriasta vastaavalta tuotepäällikkö Juuso Nyströmiltä.

kuva
Nokian Padel-hallin raikkaudesta huolehtivat Vallox Pureo TX 1300 ja Vallox Pureo TX 500 -ilmankäsittelykoneet. Hallin edustaja Sami Somero pitää koneita toimivina ja laadukkaina.

Julkaistu: 08/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje
Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »