mainos_891

LVI
Märkätilat (kylpyhuoneet, saunat, talopesulat)

Kylppäriremontin uusi supertähti on Grohe Rapid SLX

artikkelikuva: Kylppäriremontin uusi supertähti on Grohe Rapid SLX

Grohe lanseerasi elokuussa Grohe Rapid SLX -seinäasennustelineen, josta odotetaan isoa hittiä kylpyhuonemarkkinoille.

Grohen vahva tulokas syksyn markkinoille on Rapid SLX -seinäasennusteline WC-istuimille. Rapid SLX on monipuolinen asennusjärjestelmä, joka sisältää monia uusia ominaisuuksia. Grohen avainasiakaspäällikkö Petri Haukkavuori kertoo, että teline kestää 400 kilon kuormituksen ja huuhteluveden määrää pystyy säätämään portaattomasti.

Rapid SLX on myös suunniteltu olemaan helposti muokattava. Ainutlaatuisen Flow Manager -pohjaventtiilin avulla huuhteluveden määrää voi säätää helposti, ilman työkaluja. Pohjaventtiiliä ei myöskään tarvitse irrottaa säädön ajaksi, mikä nopeuttaa asentajan työtä.

Haukkavuori vakuuttaa, että tämän tuotteen asentajalla ei tuskanhiki helmeile otsalla missään vaiheessa, joten sitä voi esimerkiksi taloyhtiöremontissa asentaa suurenkin määrän järkevässä ajassa.

”Rapid SLX -asennuskehys varmistaa helpon kylpyhuoneasennuksen, teetpä sitten kokonaan uutta kylpyhuonetta tai päivität vanhaa – tai olet vain vaihtamassa WC-kulhoa.”

kuva

Äänetön ratkaisu säilyttää naapurisovun

Taloyhtiöiden pirtaan käy sekin, että huipputuote on käytännössä äänetön. Yksi Rapid SLX-telineen ominaisuus on sen hiljaisuus. Grohen laajassa telinevalikoimassa useimmat tuotteet ovat äänitasoluokkaa I, mutta Haukkavuoren mukaan uudessa SLX-mallissa tuo ominaisuus on nostettu aivan uudelle tasolle.

”Rapid SLX on lisä-äänieristetty todella hiljaiseksi. Oman mausteensa tuovat pneumaattiset huuhtelupainikkeet – niistä ei painettaessa kuulu mitään kolinoita.”

Rapid SLX miellyttää korvan lisäksi myös silmää: ”Asiakkaamme arvostavat huuhtelupainikkeiden ohutta Slim design -muotoilua ja varmasti myös painikkeiden runsasta värivalikoimaa.”

CTA

Värejä löytyy laidasta laitaan

Rapid SLX:ssä onkin kolme erilaista painiketta, joista valita – ja kunkin painikkeen saa 12 eri värissä.

”Sama väripaletti meillä löytyy hanoissa ja suihkuissa, joten asiakkaillamme on paljon vaihtoehtoja toteuttaa yhtenäisiä kylpyhuonekokonaisuuksia”, Haukkavuori toteaa.

kuva

Rapid SLX:n uudessa asennustelineessä on valmiudet vesi- ja sähköliitännöille. Jos jossain elämänvaiheessa halutaan vaihtaa tavallinen WC-istuin ns. pesevään malliin (esim. Grohe Sensia Arena), niin silloin valmiit liitännät helpottavat työtä.

Kestävää laatua

Grohe haluaa panostaa laatuun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen – ja pitkäaikainen, turvallinen toiminnallisuus on aina yrityksen johtotähtenä.

”Tarjoamme pidennettyjä takuuaikoja kaikille seinän sisään asennettaville suihkuille, hanoille ja asennustelineille, joten Rapid SLX - ja saman perheen Rapid SL -piiloasennettavat asennustelineemme saavat kaikki 10 vuoden takuun.”

Lisätietoja: www.grohe.fi/seinä-wc

Teksti: Sami J. Anteroinen

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_906Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »