Katot (kattosaneeraus, turvallisuus)
Kiinteistöhuolto

Kattoremontti vaivattomasti

Kokonaisvaltainen kattoremonttipalvelu sisältää kuntotarkastuksen, suunnittelun ja asennuksen

artikkelikuva: Kattoremontti vaivattomasti

Onnistunut kattoremontti alkaa kattoasiantuntijan tekemällä kartoituksella, jonka pohjalta suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaava kokonaisuus. Avaimet käteen -periaatteella tehtävä kattoremontti sujuu helposti ja vaivattomasti.

Katon kuntoa kannattaa tarkkailla säännöllisesti. Silmämääräinen tarkastus tulisi tehdä keväisin ja syksyisin, ja laajempi ammattilaisen tekemä tarkastus olisi hyvä teettää tarvittaessa.

”Kattoremonttia suunniteltaessa kattoasiantuntija tarkastaa aluksi katon kunnon ja suunnittelee kohteeseen parhaiten soveltuvan kattoratkaisun. Mitä varhaisemmassa vaiheessa korjaustarpeisiin reagoidaan, sitä huolettomammin remontti sujuu”, sanoo kattoasiantuntija ja rakennusinsinööri Kari Manninen Kattokeskukselta.

Kattokeskus on kotimainen perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa.

Kattokeskuksen kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluvat maksuttomat kattojen kuntotarkastukset sekä kattoremonttien suunnittelu ja toteutus. Tarvittaessa Kattokeskus hoitaa lupien hakemisen luvanvaraisiin kohteisiin.

Katso video: Asiakaskokemus: As. Oy Kuusmiehentie 66

Kattokeskus, video

Laadukkaat materiaalit ja asennus

”Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus sekä remontin helppous asiakkaalle. Meiltä saa kokonaisvaltaisen paketin suunnittelusta asennukseen”, Manninen sanoo.

Huolellinen suunnittelu varmistaa, että remontti valmistuu sovitussa aikataulussa, eikä viivettä tai lisäkustannuksia synny odottamattomista lisätöistä.

”Alkukartoituksen pohjalta annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjataan kaikki sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Meille projektin onnistuminen teknisesti, laadullisesti ja aikataulullisesti on tärkeää”, kertoo Manninen.

Avaimet käteen -periaatteella tehtävä kattoremontti hoituu sovitussa aikataulussa Kattokeskuksen omien vakituisten asentajien ammattitaidon sekä oman asennuskaluston avulla. Suunnittelijoilla, asentajilla ja työnjohdolla on vahvaa osaamista ja kokemusta erilaisista kattoremonteista.

”Materiaalivalinnat tehdään aina kohteen ja asiakkaan etua ajatellen. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja, kuten Ruukin kattopeltiä ja Ormaxin kattotiiltä. Yhteistyökumppaneidemme tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat erittäin hyvät”, Manninen kertoo.

Katemateriaalien takuu on materiaalista riippuen 30-50 vuotta, ja asennukselle annetaan viiden vuoden takuu.

kattokeskus

Turvallinen työmaa asentajille ja asukkaille

Kattokeskuksen toimintamalli ja kalusto on kehitetty siten, että remontoitavassa kiinteistössä voi asua ja liikkua turvallisesti koko remontin ajan. Myös piha-alue pidetään siistinä ja turvallisena. Varastointi- ja nostopaikat kartoitetaan etukäteen asennussuunnitelmaan ja työturvallisuussuunnitelmaan.

”Työmaalle ei jätetä työpäivän päätteeksi remonttimateriaaleja lojumaan, vaan päivän purkuannos viedään aina työpäivän päätteeksi pois kohteelta. Näin kiinteistön alue pysyy viihtyisänä remontista huolimatta”, kuvailee Manninen.

Asukkaiden turvallisuuden lisäksi työturvallisuudesta huolehditaan turvakaiteiden ja turvallisten työtelineiden avulla. Työmaan turvallisuutta lisää ajantasainen taloyhtiön ja asukkaiden tiedottaminen.

”Työn aikatauluista ja etenemisestä tiedotetaan postilaatikoihin tai -luukkuihin jaettavilla sekä taloyhtiön ilmoitustaululle laitettavilla tiedotteilla. Myös sähköisiä tiedotuskanavia hyödynnetään, mikäli taloyhtiö käyttää niitä”, Manninen sanoo.

Lisätietoja: kattokeskus.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 3/2023

KITA - Kiinteistö & talotekniikka
mainos_992
mainos_988Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »