mainos_825

Kiinteistöhuolto
Piha-alue
Vahinkosaneeraus (tuholaishyönteiset ja -jyrsijät)

Ennaltaehkäisevä tiivistäminen on parasta tuholaistorjuntaa

artikkelikuva: Ennaltaehkäisevä tiivistäminen on parasta tuholaistorjuntaa

”Rakennusten tiivistäminen on kestävä ratkaisu haittojen ehkäisyyn. Toimenpiteitä tehdessä tulee varmistaa, että rakenteiden hengittävyys säilyy eikä kosteus pääse tuhoamaan rakenteita ja sisäilmaa”, Inconse Oy Ab:n toimitusjohtaja Stig Kvarnström toteaa.


Ennaltaehkäisy ja rakennusten tiivistäminen niin, että tuholaiset ja muut haittaeläimet eivät pääse talon rakenteisiin, on toimivin ja kestävin tapa eläintuhojen ehkäisemiseen.

Nyt on se aika vuodesta, jolloin hiiret ja rotat ynnä muut jyrsijät alkavat erityisesti hakeutua sisälle rakennuksiin talvelta suojaan.

”Kun kiinteistön tiivistää ja tukkii tuholaisten kulkuaukot mekaanisilla kulkuesteillä, tuholaiset eivät pääse talon rakenteisiin eikä niiden torjumiseen tarvitse käyttää myrkkyjä tai loukkuja ja vastaavia”, Inconse Oy Ab:n toimitusjohtaja Stig Kvarnström toteaa.

Inconse on pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiva tuholais- ja haittaeläintorjuntaa tekevä erikoisosaaja, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

kuva

Kokonaisvaltaisen palvelun erikoisosaaja

”Hoidamme sekä akuutit torjuntatyöt, ennaltaehkäisyn ja jälkityöt että seurannan ja neuvonnan. Tuholaisten ja haittaeläinten torjunta vaatii kokonaisvaltaista ja laajamittaista selvitystä itse rakennuksista ja niiden lähiympäristöstä sekä suunnitelmallista ongelmien korjaamista. Tarvittavat toimenpiteet ovat kohteeseen räätälöityjä, koska talot ja pihamaat ovat aina erilaisia”, Kvarnström sanoo.

Yksi harvinaisempi Inconsensen erikoispalvelu on luteiden, torakoiden ja muiden tuhohyönteisten hävittäminen lämpökäsittelyllä esimerkiksi matkatavaroista tai huonekaluista.

Lisätietoja: inconse.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Julkaistu: 10/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje
Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »