mainos_752

Isännöinti & hallitus (rahoitus & vakuutus)

Remonttilaina sekä pieniä että isoja remontteja varten

artikkelikuva: Remonttilaina sekä pieniä että isoja remontteja varten

Aina aika ajoin kotia tai mökkiä on tarpeen vähän remontoida. Pintoihin jää väistämättä elämisen jälkiä, ja tapettien ja lattioiden vaihtamisella saa nopeasti tilaan siistimmän ilmeen. Samalla voi päivittää kodinkoneet nykyaikaisiksi ja ostaa uusia huonekaluja.

Toisinaan on pakko tehdä myös isompia remontteja, jotta talo pysyy hyvässä kunnossa. Kattoa täytyy korjailla, vanhat ikkunat on syytä vaihtaa ja kylpyhuonekin pitäisi remontoida. Nämä ovat isoja ja kalliita juttuja, mutta tärkeitä, sillä rakenteisiin voi syntyä isoja vahinkoja, jos talosta ei pidä huolta.

Edulliset remonttilainat löytyvät Nordic Bankin avulla

Remonttia täytyisi siis tehdä, mutta mistä rahoitus? Nykyään on onneksi tarjolla paljon remonttilaina-vaihtoehtoja. Vakuudeton laina on siinä mielessä kätevä, että lainanhakuprosessi on erittäin helppo ja nopea. Rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia, vaan ainoastaan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Koska vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, se toimii erinomaisena apuna myös tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Jos esimerkiksi katto alkaa vuotaa tai lämminvesivaraaja menee rikki, saat nostettua lainarahat tilillesi todella nopeasti, joten pääset melkein heti korjaamaan vikoja.

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voi saada paljon säästöä. Helpoiten kilpailuttaminen onnistuu Nordic Bankin lainavertailun avulla. Välitämme hakemuksesi 27 pankille ja rahalaitokselle, joten voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 lainatarjousta. Voit hakea kauttamme lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Me autamme sinua löytämään edulliset remonttilainat helposti ja nopeasti!

Lisätietoja: nordicbank.fi

Julkaistu: 12/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_750Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »