Hissit (huolto ja korjaus)
Kiinteistöhuolto (kunnossapito)

Merkkihuollon asiantuntemuksen avulla hissi palvelee moitteettomasti

artikkelikuva: Merkkihuollon asiantuntemuksen avulla hissi palvelee moitteettomasti

Maahantuojan merkkihuolto tarjoaa asiantuntevaa huoltoa kustannustehokkaasti. Merkkihuollossa tunnetaan ja osataan huomioida hissilaitteiden ominaispiirteet, ja tarvittavat varaosat löytyvät suoraan hyllystä.

Säännöllinen ja oikein kohdennettu huolto varmistaa, että hissi palvelee keskeytyksettä. Tarvittaviin toimenpiteisiin ja huollon määrään vaikuttavat hissin käyttöaste sekä hissilaitteistojen ominaispiirteet.

”Eri merkkiset hissit vaativat omanlaistaan huoltoa. Kohteen mukaisesti suunnitellussa huollossa huoltotoimenpiteet tehdään riittävän ajoissa, jotta hissi toimii ja pysyy kunnossa”, sanoo Cibes Amslift Oy:n toimitusjohtaja Juha Kiviranta.

Cibes Amslift syntyi tammikuussa 2021 kahden kotimaisen pitkän linjan hissitoimijan, Cibes Hissien ja Amsliftin, fuusioituessa.

Kevythissien asentamiseen ja myyntiin keskittynyt Cibes Hissit aloitti toimintansa vuonna 1996 Hissipörssin nimellä. Asuinkerrostalojen hissien valmistukseen keskittynyt Amslift, joka tunnettiin aluksi Amsler-hissinä, perustettiin vuonna 1997.

kuva

Merkkihuolto tuntee hissilaitteet perin pohjin

Cibes Amsliftilla on pitkän linjan osaamista hissien asentamisesta. Cibes Hissit ja Amslift ovat alusta saakka tarjonneet huoltopalveluita toimittamilleen laitteille.

”Fuusion myötä haluamme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin tarjoamalla standardien mukaista merkkihuoltoa sekä räätälöityjä huoltosopimuksia maahan tuomillemme ja asentamillemme hissilaitteille”, Kiviranta sanoo.

Maahantuojan merkkihuollon etuina ovat erittäin vahva laitteistojen tuntemus, varaosien nopea saatavuus edullisesti sekä laitteistoja valmistavien tehtaiden tarjoama tekninen tuki.

Cibes Amslift -huollon huoltamia merkkejä ovat kevythisseistä Cibes, Kalea, NTD, Otolift, Liftup ja Lehner sekä perinteisistä hisseistä Amslift, Amsler ja Orona.

”Tunnemme maahan tuomiemme hissien ja laitteiden kehitysversiot usealta vuosikymmeneltä. Tiedämme, miten hissit on asennettu ja tunnemme kohteiden erityispiirteet”, sanoo Kiviranta.

Varaosavarastot sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Hyvinkäällä, ja huoltopalveluiden yhteistyökumppaniverkosto kattaa koko maan. Valtakunnallinen huoltoverkosto palvelee 24/7.

Lisätietoja: cibesamslift.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 01/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »