mainos_880

Märkätilat (kylpyhuoneet)

Kylpyhuone kuntoon muutamassa päivässä

artikkelikuva: Kylpyhuone kuntoon muutamassa päivässä

Pieni remontti asunnossa on usein paikallaan silloin, kun vuokralainen vaihtuu. Monesti etenkin kylpytilat kaipaavat kunnostusta, mutta läheskään aina ei ole tarvetta täysimittaiselle remontille.

”Yksi hyvä vaihtoehto on teettää kylpyhuoneeseen pintaremontti ja pinnoitus, joka sisältää monivaihepesun, laattasaumojen jyrsinnän ja saumauksen, silikonien vaihdon sekä kaksivaiheisen Nano4life-pinnoitusmenetelmän laattasaumoille ja laatoille. Muovimatolliseen märkätilaan saadaan uutta vastaava ilme pintaremontilla ja polyuretaanipinnoituksella. Märkätilan maton alla oleva mahdollinen kosteusvaurio kuivataan paikallisesti, korjataan saumakohdat ja tiivistetään kaivot sekä muovimatto pinnoitetaan polyuretaanipinnoitteella. Menetelmällämme ei rakenteisiin tarvitse kajota. Lisäksi lakkakerrokseen lisätään hienojakoinen liukkaudenesto hiekka, joten pinta ei ole liukas märkänäkään”, kertoo Henri Kangas Nano Finland Oy:stä.

Käsittelyn jälkeen kylpyhuone on käytännössä uudenveroinen, ja siinä on lisäksi pitkäaikaisen suojan antava nanopinnoitus kylpyhuoneen erilaisia rasitteita vastaan.

”Käsittelyllä kylpyhuoneen toiminnallisuutta saadaan pidennettyä esimerkiksi tulevaisuudessa häämöttävään putkiremonttiin saakka”, Kangas vinkkaa.

Yksi käsittelyn ja pinnoituksen suurimmista eduista on, että työ vie vain yhdestä kolmeen työpäivää.

”Se kyetään toteuttamaan jopa niin, että vuokralainen voi asua huoneistossa käsittelyn aikana. Esimerkiksi tilassa oleva wc on asukkaan käytössä tavalliseen tapaan ja suihkun käyttökatko on vain yhden päivän luokkaa.”

kuva

Edullisesti ja ekologisesti

Käsittelyssä saadaan poistettua muun muassa kaikki lika ja pintahome laatoista sekä saumoista. Kun lattian laattasaumat käsitellään koko pinta-alaltaan, sävyeroja ei synny.

”Jos seinäsaumoista käsitellään vain osa, yhtymäkohta häivytetään. Toisin sanoen huolletun ja alkuperäisen sauman eroa ei huomaa”, Kangas selittää.

Myös silikonisaumat kannattaa uusia samalla kertaa, sillä niiden tarkoitus on estää veden pääsy laattojen taakse ja toimia liikuntasaumoina esteettisen loppusilauksen lisäksi.

”Menetelmämme palauttaa kylpyhuoneen lähes alkuperäistä vastaavaan kuntoon, ja sen käyttöikä pitenee kustannuksiltaan murto-osalla täysimittaiseen remonttiin verrattuna. Kyseessä on myös ekologinen ratkaisu, sillä hiilijalanjäljeltään menetelmämme on täysremonttiin verrattuna nanoluokkaa.”

Nano Finland Huolto on tehnyt kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia noin 3 000 kylpyhuoneessa vuodesta 2015. Yritys tekee myös muita sauna- ja huoneistoremontteja.

”Käsittelyllä kylpyhuoneen toiminnallisuutta saadaan pidennettyä esimerkiksi tulevaisuudessa häämöttävään putkiremonttiin saakka.

Lisätietoja:www.nanofinland.fi

Teksti ja kuvat: Nano Finland Oy

kuva

Julkaistu: 01/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_906Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »