mainos_1047

Isännöinti & hallitus
Taloyhtiöviestintä (ilmoitustaulut, infotaulut, järjestelmät, taloyhtiönäyttö)

BLOGI

Osuria on isännöitsijän kokonaisvaltainen viestintätyökalu asukasviestintään

artikkelikuva: Osuria on isännöitsijän kokonaisvaltainen viestintätyökalu asukasviestintään

Osuria on Suomen suurin ja johtava isännöitsijätoimiston sähköisen asioinnin työkalu, joka mahdollistaa henkilökohtaisen sähköisen asiointikanavan rakentamisen isännöitsijätoimistollesi.

Osurian tavoitteena on tehdä isännöinnistä paitsi tehokasta, mutta myös nykyaikaista ja helppoa. Jo lähes 150 suomalaista isännöitsijätoimistoa on valinnut sähköiseksi asiointikanavaksi Osurian. Sähköisessä asiointikanavassa on jo lähes 8 000 taloyhtiötä ja käyttäjiä lähes 500 000.

Koska tietoa on saatavilla lukemattomista eri lähteistä ja datan määrä kasvaa jatkuvasti, haluamme tarjota ratkaisun tiedon ja datan hallintaan. Osuria on isännöitsijätoimistosi tietoa yhdistävä ratkaisu, joka mahdollistaa datan tuomisen asiakkaidesi ulottuville helppokäyttöiseen sähköiseen asiointikanavaan. Osuriaa voit käyttää kaikilla laitteilla, softasta ja isännöintijärjestelmästä riippumatta.

Tehokkuutta ja ajan säästöä

Jokainen isännöitsijä kaipaa varmasti työhönsä ajan säästöä ja sen käytön tehostamista. Osuria mahdollistaa tämän rakentamalla isännöitsijätoimistollesi sähköisen asiointikanavan. Jokaiseen isännöimääsi taloyhtiöön liittyvää tietoa löytyy lukuisista eri tietolähteistä. Siksi on tärkeää, että saat automaattisesti koottua tiedon vaivattomasti suoraan sähköiseen asiointikanavaasi. Ja järjestelmien muuttuessa tietolähde on tottakai vaihdettavissa näppärästi ja nopeasti. Sähköisessä asiointikanavassa voit esimerkiksi tehdä tiedotteita ja jakaa tiedostoja, sekä kommunikoida taloyhtiön eri osapuolien kanssa. Osuriassa kaikki tapahtuu yhdellä kirjautumisella eri järjestelmiin.

Digitaalisen porrasnäytön avulla tehostat viestintää entisestään. Digitaalisessa porrasnäytössä asukastiedot päivittyvät vaivattomasti ja tiedot ajankohtaisista asioista välittyvät asukkaille reaaliajassa. Tietojen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa säästyy, kun taloyhtiön viestintä hoituu kätevästi, poistumatta työpöydän äärestä. Digitaalisen porrasnäytön avulla asukastyytyväisyys paranee, kun asukkaat saavat ajantasaista tietoa helposti ja nopeasti.

Taloyhtiön tiedotteiden jakaminen Osuriasta suoraan porrasnäytölle valittuun taloyhtiöön onnistuu helposti ja vaivattomasti rajapintaratkaisun kautta. Taloyhtiön sivustolta voidaan tuoda esimerkiksi ilmoitustaulu, isännöitsijän tiedotteet ja yhteystiedot automaattisesti Digitaaliseen porrasnäyttöön. Porrasnäytön näkymää hallinnoidaan helppokäyttöisen hallintajärjestelmän kautta, joka tuo Osurian tiedotteet automaattisesti porrasnäytön näkymään. Yhdessä Osurian asukassivujen kanssa viestinnästä tulee näin myös monikanavaista.

Osuria parantaa asumiskokemusta

Osurian sähköisen asiointikanavan avulla varmistat asukkaille entistä parempaa asumisviihtyvyyttä. Asukkaat saavat käyttöönsä helposti käytettävän kanavan asioiden hoitamiseksi. Asukkaidesi tekemät ilmoitukset ohjataan automaattisesti asioita hoitavalle huoltoyhtiölle ja -järjestelmään taloyhtiökohtaisesti, ja näin taataan informaation tehokas sekä nopea toimittaminen.

Mahdollistamme asukkaillesi asumiseen liittyvien asioiden hoitamisen heille sopivana ajankohtana juuri sieltä missä he ovat. Vahvasti tunnistetun osakkaan on mahdollista nähdä omat sekä vastike- ja käyttömaksutiedot että maksusaldonsa sähköisen asiointikanavan kautta. Asukkaat saavat käyttöönsä myös brändisi näköisen mobiilisovelluksen, joka löytyy sovelluskaupoista sinun isännöitsijätoimistosi nimellä. Mobiilisovellus mahdollistaa Osurian joustavan ja paikkariippumattoman käytön.

Kiinnostuitko? Laita viestiä: tuomas@osuria.com

Lue lisää: www.osuria.com

Osuria

Osuria, lisätiedot

Julkaistu: 01/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »