mainos_990

Yleiset, Messut ja tapahtumat

ISH 2023

Maailman johtavat talotekniikkamessut 13.–17.3.2023

artikkelikuva: ISH 2023

Maailman merkittävimmät LVI- ja talotekniikan sekä kylpyhuonedesignin ammattimessut tuovat esille tulevaisuuden ratkaisuja ja tuotteita. Millä energialla kannattaa jatkossa lämmittää? Mikä takaa puhtaan ilman? Kuinka paljon vettä tarvitsemme? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin Frankfurtin ISH tarjoaa innovaatioita ja inspiraatiota. Tule tutustumaan

kuva

Ilmanvaihdon puolella ISH:ssa pohditaan esimerkiksi sitä, miten teknologia auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja säästämään energiaa. Voiko hygieeninen ilmansyöttö vähentää terveysriskejä, parantaa hyvinvointia ja vaikuttaa suorituskykyyn? Mitä vaaditaan resursseja säästävältä jäähdytystekniikalta? Esillä on ratkaisuja, jotka edistävät energiatehokasta ja kestävän kehityksen mukaista jäähdytystä, ilmastointia ja ilmanvaihtoa.

kuva

Tulevaisuuden turvallinen energiahuolto, energiahuollon omavaraisuus ja hajautus ovat varsin ajankohtaisia kysymyksiä ja esillä myös ISH:ssa. Entäpä miten edesautetaan uusiutuvien energioiden käyttöä? Inhimillisestä näkökulmasta mukavuuden ja hyvinvoinnin säilyminen on tärkeää. Teknologianäkökulmasta pohditaan esim. verkottuneita ja mobiiliratkaisuja, energian varastointia ja vedyn hyödyntämistä.

kuva

Vesi-teema nostaa esille mielenkiintoisia visuaalisia ja materiaaliratkaisuja kylpyhuoneisiin. Pop up my Bathroom -näyttely sisältää trendikkäimmät kylpyhuoneratkaisut, ekologisessa hengessä myös zero-waste-ratkaisut. Vesikalustuksessa mietitään myös kestävyyttä ja mukavuutta. Entäpä voisivatko uudet materiaalit parantaa juomaveden laatua? Erittäin ajankohtaista on myös tehokas veden käyttö rajallisena luonnonvarana.

ISH tuo talotekniikan eri osa-alueille ratkaisuja ja älykkäitä konsepteja, jotka myös antavat kilpailuetua alan bisnekseen. Varaa lippusi ja tule tutustumaan ISH-messuihin 13.-17.3.2023.

Lisätietoja: ish.messefrankfurt.com

Julkaistu: 01/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 1/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »