LVI
Putkiremontit

Hiljaiseen viemäröintiin Master 3 Plus

artikkelikuva: Hiljaiseen viemäröintiin Master 3 Plus

Kiinteistöjä suunniteltaessa ja rakentaessa tulee kiinnittää huomiota moniin seikkoihin, jotta kiinteistö palvelee tulevaa käyttötarkoitustaan, ja jotta valmiin kiinteistön käyttömukavuus vastaa nykypäivän vaatimuksia. Yksi huomioon otettava asia on kiinteistöjen ääniympäristö, eli sisätilojen akustiikka.

Pipelifen hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä Master 3 Plus on suunniteltu vastaamaan rakennusten kasvavia ääniteknisiä vaatimuksia.

”Järjestelmän suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman vähäisiin virtaushaittoihin, mikä vähentää veden aiheuttamaa ääntä viemärissä. Master 3 Plus putken osalta äänitekniset ominaisuudet on ratkaistu putken valmistusmateriaalia kehittämällä, ei seinämää ja massaa kasvattamalla. Tämä tekee Master 3 Plus -järjestelmästä myös poikkeuksellisen ekologisen ratkaisun”, kertoo Pipelifen kiinteistötekniikan tuotepäällikkö Jarno Huhta.

kuva

Tutustu Master 3 Plus asennuskohteisiin

Tampereen Pyynikissä vanha panimorakennus muutetaan asunnoiksi ja toimitiloiksi. Viemäriputkeksi kohteessa valikoitui Pipelifen hiljainen Master 3 Plus -kiinteistöviemäri. Tutustu Tampereen kohteeseen täältä!

Oulun 137 vuotta vanhaa kaupungintaloa tehdään perusparannustöitä. korjauksilla pyritään varmistamaan rakennuksen turvallisuus ja terveellisyys sekä parantamaan rakennuksen toiminnallisuutta. Käyttömukavuutta kohteeseen tuo myös Pipelifen hiljainen viemärijärjestelmä Master 3 Plus.
Tutustu Oulun kohteeseen täältä!

kuva

BIM-objektit ja tekninen käsikirja suunnittelun tueksi

Master 3 Plus -järjestelmän BIM-objektit ovat ladattavissa MagiCAD Cloudista ja Cadmaticista.

”BIM-objekteissa on hyödynnetty MagiCAD Cloudin esimääritettyjä putki- ja viemärisarjoja, joten ne ovat helppo tapa lisätä putket suunnitelmiin”, kertoo Huhta.

Master 3 Plus -järjestelmästä löytyy myös tekninen käsikirja suunnittelun ja asennuksen tueksi. Voit tilata maksuttoman käsikirjan osoitteesta: www.pipelife.fi/master.

Julkaistu: 04/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »