mainos_1061

Piha-alue

Aitaremontti – mitä se vaatii?

artikkelikuva: Aitaremontti – mitä se vaatii?

Aitaremontin toteuttaminen voi olla taloyhtiölle pitkäprosessi.


Aitaremontin toteuttaminen taloyhtiössä voi olla monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja päätöksentekoa. Aidan valintaan vaikuttavat paitsi esteettiset ja turvallisuutta koskevat kriteerit myös ympäristön asettamat vaatimukset.

Kun taloyhtiössä kokoustetaan aitaremontista, on siihen usein kaksi syytä. Huonossa kunnossa olevasta aidasta on tullut turvallisuusriski ja se tuottaa esteettistä haittaa ympäristölle.

Aidan hankkimisesta päättävät yleensä taloyhtiön hallitus ja osakkaat yhdessä, mikä vaatii useita kokouksia ja päätöksentekoa eri vaihtoehdoista. Koko prosessi aitaremontin suunnittelusta valmiin aidan asentamiseen voi kestää kuukausia tai jopa vuosia, riippuen taloyhtiön koosta, päätöksenteon nopeudesta ja mahdollisista lupa- ja kilpailutusprosesseista.

Tyypillisesti prosessi alkaa korjaustarpeiden kartoituksella. Hallitus tai isännöitsijä määrittelee tarpeet, kyselee alustavia hintoja ja selvittää, mitä aidan valinnassa tulee huomioida. Budjetti määritellään niiden mukaan, mitä seuraa kilpailutus aitaremontin toteuttamiseksi.

KRUUNUAITA OY
Kruunuaidalta taloyhtiö saa aitaremontin kokonaispalveluna.
Kuva: Mikko Virtaperko

Aitaremontti tuo taloyhtiölle monia etuja

Aitaremontin tavoitteena on tuottaa taloyhtiölle tyylikäs ja näyttävä aitaratkaisu, joka on samalla helppohoitoinen ja täyttää turvallisuutta koskevat vaatimukset. Lisäksi aidalta vaaditaan ekologisuutta ja kykyä kestää aikaa eri sääolosuhteissa.

Aitaremontti tuo taloyhtiölle monia etuja. Asukkaille uusi aita tarjoaa yksityisyyttä ja turvallisuutta ja lemmikeille mahdollisuuden liikkua vapaasti aidatulla alueella. Uusi aitajärjestelmä parantaa kiinteistön arvoa ja viihtyisyyttä, mikä voi houkutella uusia asukkaita ja nostaa kiinteistön vuokratasoa.

Kruunuaidalla on yli 30 vuoden kokemus aitaremonteista. Yrityksen kokonaispalvelu tarjoaa taloyhtiölle helpon ja vaivattoman aitaremontin, joka kattaa aitaremontin eri vaiheet suunnittelusta ja mittauksesta asennukseen. Aitakokonaisuus on mahdollista muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi tai mitoittaa vanhan mallin mukaan. Eri väri- ja muotovaihtoehdoista jokainen taloyhtiö voi löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivan.

Lisätietoja:
www.kruunuaita.fi
www.aitakauppa.fi

Julkaistu: 02/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »