mainos_1054

Julkisivut
Piha-alue

Raikasta kiinteistön ilmettä huolettomilla ja kustannuksiltaan kilpailukykyisillä vinyyliaidoilla ja -julkisivuilla

artikkelikuva: Raikasta kiinteistön ilmettä huolettomilla ja kustannuksiltaan kilpailukykyisillä vinyyliaidoilla ja -julkisivuilla

Huolettomat ja helppohoitoiset vinyyliaidat ja -verhoukset parantavat asumisviihtyvyyttä ja piristävät pihan ilmettä. Lapuan Kotiasunnot Oy on erittäin tyytyväinen valitsemiinsa kestäviin vinyyliaitoihin ja harkitsee vinyyliverhouksien asennuttamista. Hankintahinnaltaan kilpailukykyiset vinyyliaidat ja -verhoukset ovat huoltovapaita, mikä tuo huomattavia kustannussäästöjä.

Lapuan suurin vuokranantaja Lapuan Kotiasunnot Oy tarjoaa vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Rivitalo-, kerrostalo-, luhti- ja omakotitalokohteiden lisäksi tarjolla on senioriasumisen kohteita ja oppilasasuntoloita.

Kotiasunnoilla on kaikkiaan noin 800 asuntoa, ja uudiskohteita on rakenteilla ja suunnitteilla. Kotiasunnot kunnostaa monipuolisia kohteitaan suunnitelmallisesti, joten kunnostusten kustannustehokkuus ja helppous ovat tärkeitä.

Mäkirinteentiellä sijaitsevassa rivitalokohteessa uusittiin muutama vuosi sitten huoneistojen väliaidat. Kohde sijaitsee metsäisellä alueella, jossa maalatut puuaidat likaantuvat nopeasti. Tämä tuo haasteita kohteen ylläpitoon ja asumisviihtyvyyteen.

”Mäkirinteentien väliaidat lähtevät herkästi vihertämään, joten halusimme kohteeseen väliaidat, joiden pintaan siitepöly ja muu lika eivät tarttuisi”, sanoo isännöitsijä Vuokko Metsäpelto Kotiasunnoilta.

”Kartoitimme puhtaana pysyviä, helppohoitoisia, pitkäikäisiä ja hankintakustannuksiltaan kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Tutustuttuamme erilaisiin aitavaihtoehtoihin päädyimme asentamaan aluksi yhteen rivitaloista Vinyylitalon vinyyliaidat ”, jatkaa Kotiasuntojen toimitusjohtaja Jussi Voutilainen.

Vuonna 2009 perustettu Vinyylitalo tarjoaa säänkestäviä ja huoltovapaita vinyyliaitoja, vinyyliverhouksia ja terassikaiteita sekä asennuspalvelua. Kauhajoella sijaitseva Vinyylitalo on alansa markkinajohtaja. Vinyylitalolla on yhteistyökumppaneita eri puolilla Suomea, joten tuotteet ja asennuspalvelu ovat saatavilla koko maassa.

Vinyylin suosio kasvaa jatkuvasti, ja käyttäjät ovat tyytyväisiä vinyyliin sekä aita- että julkisivumateriaalina. Elementtiasenteinen vinyyliaita on puuaitaan verrattuna mallista riippuen melko samanhintainen tai jopa edullisempi vaihtoehto, ja vinyyli on puuaitaa hieman edullisempi myös asennuskustannuksiltaan. Vinyyliaidan ja -verhouksen elinkaaren aikaiset kustannukset ovat selvästi puuaitaa ja -julkisivua matalammat, sillä vinyyli ei tarvitse huoltomaalausta.

Katso video: Saara ja Tino kertovat, mitä mieltä he ovat uudesta aidastaan.

CTA

Siistit ja kauniit aidat kohentavat kiinteistön viihtyisyyttä

Mäkirinteentien kohteeseen asennettiin ensimmäiset vinyyliaidat terassien rakentamisen yhteydessä. Kotiasuntojen rakennustyöntekijä asensi aidat Vinyylitalon asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Näin aitamateriaali ja asennettavuus tulivat tutuiksi.

”Halusimme nähdä, miten vinyyliaidat soveltuvat tarpeisiimme ja kestävät talvea ennen isomman tilauksen tekemistä”, sanoo Voutilainen.

”Olimme kaikin puolin tyytyväisiä vinyyliaitoihin, joten seuraavana kesänä tilasimme Vinyylitalolta vinyyliaidat ja asennuspalvelun kohteen muihinkin taloihin sekä Niilontiellä sijaitsevaan kohteeseemme”, Metsäpelto kertoo.

Uusitut aidat raikastivat molempien kohteiden yleisilmeen. Vinyyliaidat näyttävät vastamaalatulta puulta, mutta ne ovat puuaitoja kestävämpiä. Huolloksi riittää aidan pesu tarvittaessa, joten kilpailukykyisen hankintahinnan lisäksi vinyyliaidan elinkaaren aikaiset huoltokustannukset ovat vähäiset.

”Vinyylitalon valikoimasta löytyi helposti kohteisiimme sopivat mallit. Aidat ovat kestäneet hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Yhtenäiset, siistit, valkoiset aidat antavat kohteista hyvän vaikutelman”, sanoo Metsäpelto.

Aitoja voi myös korjata helposti. Mikäli aitaelementti tai elementin osa vaurioituu esimerkiksi leikin tiimellyksessä, voi osia tai koko elementin vaihtaa. Kaikkia rakenteita on saatavilla varaosina.

Vinyylitalo Oy

Vinyyliaita on monipuolinen ja kilpailukykyinen ratkaisu

Vinyylitalon maahantuomista aita- ja julkisivuelementeistä on pitkän ajan käyttökokemuksia Suomen lisäksi muun muassa Kanadassa ja Pohjois-Amerikassa, joiden sääolosuhteet ovat samankaltaiset kuin Suomessa. Suomessa vanhimmat kohteet on asennettu jo vuosikymmeniä sitten.

Vinyylituotteiden tuotekehityksessä on huomioitu niin pohjoisen talven ankarat olosuhteet kuin kesäkauden UV-säteily. Vinyyli kestää pakkasta ja lumikuormaa, eikä läpivärjätty vinyyli haalistu auringonvalon vaikutuksesta.

Vinyylitalon vinyyliaidoilla on 25 vuoden takuu. Pitkän käyttöiän ansiosta aidat ovat ympäristöystävällinen valinta. Vinyyliaidat sopivat väli-, terassi-, piha- ja näkösuoja-aidoiksi, ja aitaelementtejä on saatavilla erikorkuisina ja -levyisinä.

Kokonaisuutena vinyyliaidat ovat erittäin kilpailukykyinen ratkaisu ja aidat ovat ehdottomasti hintansa väärti. Käyttökokemustemme perusteella hankimme erittäin todennäköisesti jatkossakin kohteisiimme Vinyylitalon vinyyliaidat”, Voutilainen sanoo.

Vinyylitalo Oy
Uuden väliaidan edessä (vas.) Vinyylitalo Oy:n toimitusjohtaja Jukka Toivola, Lapuan Kotiasuntojen isännöitsijä Vuokko Metsäpelto sekä toimitusjohtaja Jussi Voutilainen.

Asennuspalvelu helpottaa asiakkaan arkea

Kotiasunnot tilasi Mäkirinteentien ja Niilontien kohteisiin asennuspalvelun Vinyylitalolta. Asennuspalvelu tuo helppoutta ja joustavuutta asiakkaalle. Vinyylitalo huolehtii sekä aitaelementtien kuljettamisesta kohteisiin että asennustöistä.

”Asennukseen pitää resursoida työvoimaa, joten asennuspalvelu oli meille kustannustehokkain ratkaisu. Tuotteet ja asentaja saapuivat samanaikaisesti, ja asennus sujui ammattilaiselta nopeasti”, Voutilainen sanoo.

”Yhteydenpito Vinyylitalon kanssa oli sujuvaa ja tieto asennuksen ajankohdasta tuli meille hyvissä ajoin. Aikataulu ja suunnittelu sujuivat jouhevasti, ja ehdimme hyvin hoitaa urakoitsijamme kanssa vanhojen aitojen purkamisen sekä tarvittavat maanmuokkaustyöt”, kertoo Metsäpelto.

Vinyylitalo panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja toimintaan sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Vinyylitalo haluaa aidosti auttaa asiakasta. Metsäpelto kiittelee asennuksen jälkeen jatkunutta yhteydenpitoa.

”Vinyylitalo seisoo tuotteensa takana ja on kiinnostunut tuotteidensa käyttökokemuksista sekä asiakkaistaan myös tilauksen ja asennuksen jälkeen”, Metsäpelto sanoo.

Vinyyliverhoilu kestää vuosikymmeniä

Kotiasunnoilla ollaan kiinnostuneita Vinyylitalon vinyyliverhoilusta, joka kestää edustavana vuosikymmeniä. Vinyylitalon vinyyliverhouksilla on 50 vuoden takuu. Vinyyliverhouksen voi asentaa itse tai hankkia asennuspalvelun.

Elävän pintakuviointinsa ansiosta vinyyliverhous näyttää puuverhoukselta. Vinyyli ei kärsi kosteudesta ja suojaa rakennusta kosteudelta ja tuulelta. Vinyyliverhoiluja on saatavilla useissa sävyissä tummasta vaaleaan.

”Vinyyliverhoilu on kiinnostava vaihtoehto sekä uudiskohteisiin että uutta ulkoverhousta kaipaaviin kohteisiin”, Voutilainen sanoo.

Vinyylitalon huoltovapaa ulkoverhous on asennettu jo useisiin rivitalo- ja kerrostalokohteisiin eri puolilla Suomea. Myös tiili- ja betonielementtirakennuksissa on usein puuosia, kuten päätykolmiot, ikkunoiden ylä- ja alaosat sekä muita tehosteita. Näiden korvaaminen huoltovapaalla vinyylivaihtoehdolla on suosittua ja kustannustehokasta.

Lisätietoja:
www.vinyylitalo.fi
www.vinyyliaidat.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 03/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »