Kiinteistöhuolto (kunnossapito)
Putkiremontit

Suomen Asiantuntijapalvelut

Kiinteistön puolueeton asiantuntija varmistaa omistajan edun

artikkelikuva: Suomen Asiantuntijapalvelut

Suomen Asiantuntijapalvelut Oy tai Satpa, kuten se on lyhennetty, on yksi putkistojen kuntotutkimuksen huippuasiantuntijoista Suomessa. Yritys tarjoaa myös ilmanvaihto-, rakenne- ja sähköteknisiä palveluita.

”Olemme toteuttaneet lähes tuhat eri putkistotutkimuksen referenssikohdetta vuodesta 2005 lähtien ja meillä on käytännössä kaikki käsillä olevat pätevyydet putkistojen kuntotutkimuksiin. Tutkimuslaitteistomme on viimeisintä tekniikkaa. Väitän, että kokenut ja pätevä kuntotutkija tekee ilman tutkimuslaitteita paremman tutkimuksen ja raportin kuin sellainen tutkimuslaitteita käyttävä taho, jolta tietämys ja vankka kokemus puuttuu. Jälkimmäisiä on valitettavasti markkinoilla”, Suomen Asiantuntijapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jani Tuominen sanoo.

Satpan tarkastajat ja asiantuntijat ovat tehtäviinsä koulutettuja, kokeneita, osaavia ammattilaisia. Yritys pyrkii osaltaan viemään alan kehitystä eteenpäin, ja Tuominen on kehittänyt esimerkiksi PVC-muoviviemäreiden kuntotutkimusta, joita ei tiettävästi moni tutkija osaa toteuttaa.

”Lisäksi teemme kaikki kenttätutkimukset omilla tutkimuslaitteillamme ilman välikäsiä, jolloin tiedämme varmuudella, miten on tutkittu ja että tutkimus on luotettava. Näin tutkimuskokonaisuus on paremmin hallinnassa kuin eri alihankkijoilta osatutkimuksia tilaavilla tahoilla”, Tuominen kertoo.

Ensisijaisesti Suomen Asiantuntijapalvelut lähtee aina selvittämään, onko putkiverkostossa ja kiinteistössä tehtävissä sellaisia toimenpiteitä, joilla voidaan pidentää nykyisen putkiston käyttöikä mahdollisimman pitkäksi. Perusteena putkiston saneeraussuosituksessa on toistuvien putkivuotojen huolellisesti arvioitu riski. Asiakkaan etu on aina ykkösasia.

”Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja pysymään alan terävimmässä kärjessä yrittäjäasenteella. Mietimme aina, miten pystymme palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin”, Tuominen toteaa.

Teksti: Jari Peltoranta

Julkaistu: 05/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »