Taloyhtiöviestintä (postilaatikot)
Yhteiset tilat

Smartpost sujuvoittaa arkea

artikkelikuva: Smartpost sujuvoittaa arkea

Verkkokaupan kasvu luo kysyntää lähellä sijaitsevalle pakettiautomaatille. Postin Smartpost-automaatti voidaan sijoittaa taloyhtiön tai toimistorakennuksen tiloihin.

Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen kertoo, että Suomessa verkkokauppa kasvaa tällä hetkellä kaksinumeroisin luvuin. Kansainvälisen vertailun perusteella suurimman kasvun aika on vasta edessä. Pakettien vastaanottaminen ja lähettäminen lisääntyy uusien kuluttajaryhmien löytäessä verkkokaupan.

”Taloyhtiön tiloissa sijaitseva Smartpost-piste helpottaa sekä verkkokauppaostosten vastaanottamista että mahdollista palauttamista, koska asiakkaan ei tarvitse matkata erikseen Postin palvelupisteeseen”, Huttunen sanoo.

Monipuolinen ja joustava moduulirakenne
Moduuleista koostuvan Smartpost-automaatin kokoa voi säätää käyttötarpeen mukaan. Moduulirakenteen ansiosta pakettiautomaatin voi sijoittaa tarvittaessa useammalle seinälle. Automaatin koko ja tilantarve joustavat taloyhtiön tarpeiden mukaan.

”Olemme toimittaneet taloyhtiöille jo useita satoja Smartpost-automaatteja ja kiinnostus lisääntyy jatkuvasti”, Huttunen kertoo.

Uudisrakennuksia suunniteltaessa nykyään varataan tilat pakettiautomaattia varten. Myös vanhemmassa kiinteistökannassa Smartpost-pisteen sijoittaminen on helppoa pakettiautomaatin rakenteen ansiosta.

Täyden palvelun pakettiautomaatti
Smartpost-palvelun kuukausimaksu sisältää pakettiautomaatin asennuksen, huollon, ylläpidon, vakuutuksen ja käyttämisen. Kuukausimaksu määräytyy asennettujen moduulien lukumäärän perusteella. Palvelulla ei ole erillistä avausmaksua eikä automaatti tarvitse sähköä tai internetliittymää.

Verkkokauppaan palautettava paketti rekisteröidään ensin internetissä, jonka jälkeen sen voi jättää pakettiautomaattiin Postin noudettavaksi. Myös paketin lähettäminen sujuu Helposti-palvelun avulla. Postimaksu perustuu painon sijasta lähetettävän paketin ulkomittoihin. Pakettiin liitetään Helposti-koodi, jonka jälkeen paketin voi jättää Smarpost-automaattiin.

Lisätietoja: www.posti.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 05/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »