mainos_1054

Katot

Biopohjainen kattopinnoite tekee peltikatoista kestäviä

artikkelikuva: Biopohjainen kattopinnoite tekee peltikatoista kestäviä

Teräspalvelukeskus JanLa Oy perustettiin vuonna 2004. Nykyisin yritys on Suomen johtavia peltialan tukkuliikkeitä, joka myös jalostaa peltituotteet oikean mittaisiksi Nurmijärven ja Oulun tuotantolaitoksillaan. JanLa on tuonut Suomen markkinoille lujan ja biopohjaisen uuden kattopinnoitteen, jolla on viisi vuotta pitempi takuu kuin muunlaisilla pinnoitteilla varustetuilla peltikatoilla.

JanLa Oy:n toiminta lähti 15 vuotta sitten liikkeelle pinnoitettujen ja sinkittyjen peltikattojen toimituksista. Niiden osuus yrityksen liikevaihdosta on edelleen kaksi kolmasosaa. Vuonna 2012 tuotevalikoimaan tulivat mukaan kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät tarvikkeineen.

”Tätä nykyä myymme kattoihin pääasiassa SSAB Europen terästehtaan kehittämää pinnoitettua peltiä, joka tuli markkinoille vuodenvaihteessa”, kertoo JanLa Oy:n toimitusjohtaja Janne Lahtela.

Uusi GreenCoat Pural BT -pinnoite perustuu biopohjaiseen teknologiaan, joka suojaa peltikattoja entistä paremmin sekä lisää niiden kestävyyttä korroosiota ja UV-säteilyä vastaan. Vastaavaa pinnoitetta ei ole muilla valmistajilla.

kita.fi - JanLa Oy

”Tällä uuden sukupolven erikoispinnoitteella on markkinoiden pisin takuu: 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden tekninen takuu. Pinnoitteen pohjustusaineena on rypsiöljy. Kyseessä on pitkäikäinen, ympäristöystävällinen ja kierrätettävä kattopinnoite, joka kestää Suomen sääolosuhteita”, Lahtela kehuu uutuutta.

Tehdastesteissä luotettavaksi ja kestäväksi havaittu uusi maalipinnoitettu teräsohutlevy soveltuu ulkokäyttöön tarkoitettuihin erilaisiin kattotuotteisiin, konesaumaukseen, muotokatteisiin ja muihin kattoprofiileihin.

”Varastossa on nyt kattopelleille 18 eri värisävyä, joita toimitetaan puolikiiltävänä ja mattana. Sopiva väri löytyy varmasti kaikkiin tilanteisiin.”

”Käsittelemme ja toimitamme vuosittain noin 4,5 miljoonaa neliömetriä peltiä, mikä vastaa noin 20 000 omakotitalon peltikattoja. Tilattuihin kattoihin tarjoamme yhteensopivia ja CE-merkittyjä tikkaita, kattosiltoja, lumiesteitä ja sadevesijärjestelmiä”, Lahtela mainitsee.

Teksti: Ari Mononen

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »