Kiinteistöhuolto (kunnossapito, siivous, talvikunnossapito)
Piha-alue
Raput
Taloyhtiöviestintä
Yhteiset tilat

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa ammattitaidolla

Laadukas palvelu ja avoin kommunikaatio varmistavat kiinteistöhuollon sujuvuuden

artikkelikuva: Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa ammattitaidolla

Luotettava kiinteistöhuolto huolehtii kiinteistön kunnosta, viihtyisyydestä ja korjaustöistä, jolloin asuminen on miellyttävää. Avoin viestintä kaikkien osapuolien kesken helpottaa yhteistyötä. Vuosipalavereissa keskustelu on luontevaa.

Osaava kiinteistöhuolto helpottaa isännöitsijän sekä asunto-osakeyhtiön hallituksen tai kiinteistön omistajan arkea. Laadukkaalla ja toimivalla kiinteistönhuollolla ja siivouksella parannetaan asumisviihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä huolehditaan kiinteistön kunnon ja arvon säilymisestä.

”Kiinteistönhuollossa laadukas ja ammattitaitoinen palvelu on kaiken A ja O. Panostamme laatuun työntekijöiden osaamisen sekä palvelutarjontamme suhteen”, sanoo Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy:n työnjohtaja Jesse Räsänen.

kuva

Pääkaupunkiseudulla toimiva Kiinteistöpalvelu Räsänen on kotimainen perheyritys, jolla on alalta jo lähes 30 vuoden kokemus. Monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelut, piha-alueen hoito sekä sähkötyöt ja muut korjaustyöt.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua hyvän yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Meille voi soittaa missä tahansa kiinteistön ja piha-alueen hoitamiseen, huoltamiseen tai kunnostamiseen liittyvissä tarpeissa, ja me hoidamme asian”, Jesse Räsänen sanoo.

Viestintä parantaa yhteistyötä

Kiinteistönhuollossa avoin ja molempiin suuntiin toimiva kommunikaatio kiinteistöhuoltoyhtiön, asunto-osakeyhtiön hallituksen ja isännöitsijän välillä varmistaa palvelun sujuvuuden.

”Avoin keskusteluyhteys sekä sähköisten viestintävälineiden välityksellä että kasvotusten on tiiviin ja toimivan yhteistyön edellytys”, toteaa hallintojohtaja Jonna Räsänen Kiinteistöpalvelu Räsäseltä.

kuva

Sähköpostitse viestiessä avoimuutta lisää kaikkien osapuolien mukaan ottaminen keskusteluihin. Vuosittaiset kiinteistön tiloissa ja piha-alueella pidettävät palaverit parantavat yhteistyötä ja helpottavat kiinteistön huoltamisen suunnittelua.

”Paikan päällä tavatessa on helppoa keskustella kiinteistön kunnosta, hoidosta ja tulevista korjaustarpeista. Kiinteistönhuoltoa koskevia toiveita voi lisäksi esittää paikan päällä koska tahansa suoraan kiinteistönhoitajalle tai soittamalla toimistollemme”, lisää Jesse Räsänen.

Lisätietoja: www.rasanenoy.fi

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »