Piha-alue
Yhteiset tilat

Mietitkö pihakalusteidesi uudistamista?

Sesonki on jo ovella

artikkelikuva: Mietitkö pihakalusteidesi uudistamista?

Viime vuosina suomalaiset ovat kiinnittäneet huomiota entistä enemmän kodin kalusteiden lisäksi pihojensa kalusteisiin.

Yrittäjä Pia Skogbergin luotsaaman SisustaUlkona.fi-sivuston kautta kalusteet saa tilattua kätevästi kotiinsa. Myös taloyhtiöt ja yritykset voivat tilata tuotteita ja Skogbergin asiakaskunnasta heitä jo löytyykin.

”Monet ajattelevat nykyään, että sisätilat jatkuvat ulos parvekkeelle ja pihaan. Vain taivas on rajana pihan kalustamisessa. Kaikkia kalusteita ei tarvitse myöskään uusia kerralla, vaan pihaa voi kalustaa myös paloittain”, Skogberg neuvoo.

Koulutukseltaan Skogberg on muuten ekonomi, joka opiskeli puutarhasuunnittelijaksi. Lopulta pihojen kalusteista tuli Skogbergin intohimo ja elämänura.

SisustaUlkona.fi:n suosikkituotteita ovat edelleen suomalaisten ikisuosikit eli oleskeluryhmät, mutta muutkin kalusteet tekevät kauppansa. Television sisustusohjelmat ovat edesauttaneet ulkokalusteiden menekkiä.

”Värikkäät ulkohuonekalut ja -tekstiilit kiinnostavat myös ja niihin satsaamme. Myyn asiakkailleni vain kestäviä ja laadukkaita tuotteita, jotka kestävät kauemmin kuin normaalit ulkokalusteet. Tämän kauden suosikkiväri on musta, mutta myös pastellivärit tekevät keväällä tuloaan. Kalusteiden väri seuraa vaatemuotia. Uusimpia trendejä olen aistinut Euroopan markkinoilta. Suomessa ulkokalusteita ei juuri valmisteta”, Skogberg sanoo.

Talven kestäviä ulkokalusteita on myös paljon saatavilla.

”Meiltä löytyy esimerkiksi pakkasenkestäviä ruukkuja, jotka voivat olla ulkona ympäri vuoden. Meillä on myös showroom Helsingin Roihupellossa, jos tuotteita haluaa tarkastella lähempää”, Skogberg sanoo.

Lisätietoja: www.sisustaulkona.fi

Teksti: Esa Pesonen

kuva

Julkaistu: 04/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »