mainos_1047

Ilmanvaihto

Tyylikäs ja kompakti uutuus - yhdistetty ulko- ja ulospuhallusilmalaite

artikkelikuva: Tyylikäs ja kompakti uutuus - yhdistetty ulko- ja ulospuhallusilmalaite

ETS NORDIN uutuustuote pärjää teknisissä ominaisuuksissa, ja soveltuu kompaktiudessaan niin asuin-, toimitila- kuin teollisuusrakennuksiinkin.

RVD ulko- ja ulospuhallusilmalaite on suunniteltu ulospuhallusilman seinäpuhallukseen ja ulkoilman sisäänottoon rakennuksen julkisivusta. Teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen RVD ulko- ja ulospuhallusilmalaite on myös tyylikäs, ja sen kompaktin matala ja säänkestävä teräsrakenne istuu linjakkaasti rakennuksen julkisivuun.

RVD soveltuu asuin-, toimitila- ja teollisuusrakennuksiin, joissa on tarve sijoittaa ulko- ja ulospuhallusilma-aukot samaan kohtaan rakennuksen ulkoseinälle. Erityisen hyvin se soveltuu kiinteistöihin, joissa on huoneistokohtainen ilmanvaihtoratkaisu. RVD:ssä on säädettävä ulospuhallusaukko, jolloin se soveltuu niin suuriin kuin pieniinkin ilmavirtoihin (vaadittu yli 5 m/s ilmannopeus onnistuu myös pienillä ilmavirroilla). Pitkä ulospuhallusilman heittopituus estää tehokkaasti ulko- ja ulospuhallusilman sekoittumisen. Ulkoilmanotto tapahtuu laitteen alta, mikä estää veden ja lumen pääsyn ilmanottokanavaan. Laitteen energiankulutus on pienen painehäviön ansiosta vähäinen.

Laitteen kätisyys vaihtuu näppärästi irrotettavien etupaneelien ansiosta. RVD:n toimivuus kylmissä olosuhteissa on todennettu. RVD:n tekniset ominaisuudet täyttävät asuntoilmanvaihdon ulospuhallusilman seinäpuhallukselle ja ulkoilman sisäänotolle asetetut tekniset vaatimukset. Laite täyttää sertifiointiperusteen SERT R074.

Samasta tuotteesta on joko pelkällä ulospuhallusilmalla tai ilman sisäänotolla varustetut versiot: RVD-V and RVD-S.

Lisätietoja: etsnord.fi

Teksti: Kirsi Gimishanov

Julkaistu: 02/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »