mainos_1047

Katot
Kiinteistöhuolto (kunnossapito)

Tiedätkö missä kunnossa hallinnoimiesi kiinteistöjen katot oikeasti ovat?

artikkelikuva: Tiedätkö missä kunnossa hallinnoimiesi kiinteistöjen katot oikeasti ovat?

Kaikki kiinteistöt vaativat ympärivuotista huoltoa ja kunnossapitoa, mutta huoltotarpeen havaitseminen katoilla ei ole aina niin yksinkertaista. Tietenkään kaikilla katoilla ei tarvitse joka vuosi konkreettisia huoltotoimia tehdä, mutta ennakointi on parempi kuin reagointi. Isännöitsijän on oltava tietoinen kiinteistön kunnosta. Miten tämän voisi tehdä mahdollisimman edullisesti ja vaivattomasti?

Yksi tapa pitää itsensä kartalla katon kunnosta, on sopia jo voimassa oleviin kiinteistöhuollon sopimuksiin kuuluvien kattorännien- ja kaivojen puhdistuksien yhteyteen myös siitä, että katot käydään läpi samassa yhteydessä myös kattavammalla seurannalla. Samalla kertaa mahdolliset vauriot, kasvustot sekä muut puutteet valokuvataan ja dokumentoidaan ja sen jälkeen ne laitetaan kuntoon kattoalan ammattilaisten toteuttamana. Mikäli tällaisten kartoitusten sitominen huoltosopimuksiin ei ole mahdollista, taikka se nostaisi liikaa vuosittaista sopimushintaa, on myös fiksu vaihtoehto tilata kiinteistön katoille erillinen tehotarkastus.

Keikkatiimi.fi toteuttaa vuosittain yli tuhannen kiinteistön katon tehotarkastukset pääkaupunkiseudulla. Yhdellä tilauksella asiakkaamme saavat yleiskartoituksen kaikkien hallinnoimiensa kiinteistökohteiden kattojen kunnosta dokumentoituna. Samalla kertaa, kun liikumme kohteiden katoilla, toteutamme niin kattorännien- ja kaivojen puhdistukset, kuin pienkorjaukset sovittuun kustannuskattoon asti. Tämä taas säästää suoraan asiakkaan omaa aikaa, kun prosessi on virtaviivainen ja selkeästi hinnoiteltu.

Tilaamalla Keikkatiimi.fi:stä kattojen tehotarkastuksen, saat yhdellä edullisella kustannuksella kattojen ylläpidollisen puolen varmasti kuntoon ja tiedon kattojen kuntotasosta. Samalla varmistut myös siitä, että se mistä huoltosopimuksissasi hyvässä uskossa maksat, on katoilla myös säännöllisesti tehtynä.

Näin ei nimittäin aina ole, vaikka sopimuksessa muuta luvataan.

Lisätietoja: www.keikkatiimi.fi

keikkatiimi.fi

Julkaistu: 03/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »