mainos_974

Katot (kattosaneeraus)
Kiinteistöhuolto (kunnossapito)

Rakkaudesta kattoihin - kattoremontti Tarkan tapaan

artikkelikuva: Rakkaudesta kattoihin - kattoremontti Tarkan tapaan

Kattoremontti on paljon muutakin kuin peltiä tai tiiltä, etenkin Tarkalle. Se on aina poikkeus ihmisen arjessa. Sekä tilaajan että katon alla asuvien tai työskentelevien huomioiminen ja heistä huolehtiminen on katon urakoitsijalle kunnia-asia – oli kyseessä sitten pääurakointi, kattoremontti, peltityöt tai muut huoltotyöt.

Valttikortteina perusteellisuus, kuunteleminen ja ennakointi – ammattitaidosta tinkimättä

Perusteellisella ja ennakoivalla osaajan otteella urakoiden aikatauluissa pysyminen ei muodostu ongelmaksi. Samalla vastaan tulevien haasteiden edessä uusien ratkaisujen löytäminen on nopeaa ja vaivatonta, projektin haastavuudesta tai koosta riippumatta.

Jokainen kattoremontti on aina uniikki kokonaisuutensa, ja niitä tulee käsitellä sen mukaisesti. Tilaajan tarkka kuunteleminen ja yhteistyön aktiivinen vaaliminen ovat avain onnistumiseen ja samalla valttikortteja sujuvaan projektin läpiviemiseen. Tarkan tiimissä ei koskaan tingitä huolenpitävästä asiakaspalvelusta.

tarkka, le prom oy
”Rakennuttajan näkökulmasta yhteistyö Tarkan kanssa eri osapuolien ja asiantuntijoiden välillä oli kuuntelevaa ja eteenpäin pyrkivää. Ohessa syntyi myös kustannussäästöjä”, Teemu Nurminen, tj, Hyvinkään Wanha Villatehdas.

Tarkka on kattoalan välittävä pääurakoitsija

Pääurakointi on oma taiteenlajinsa, jossa auttaa vuosien kokemus sekä todellinen kiinnostus alaan – alan trendien aktiivinen seuraaminen ja luontainen tahto kehittää osaamista. Tarkan identiteetti rakentuu vankasti kaikista edellä mainituista. Mikä parasta, kokemuksen kautta toimitusketjut on hiottu tehokkaiksi, jolloin budjetit pitävät varmemmin ja parhaimmillaan asiakas pääsee nauttimaan säästöistä – kaikilla on syytä hymyyn.

Ei vähän sinne päin, vaan tarkasti takuutarkastukseen asti

Kun katolle halutaan varmistaa paras mahdollinen kestävyys ja käyttöikä, ovat tarkkuus, kattoammattilaisten tekemät materiaalivalinnat ja jälkihoito avainasemassa. Tarkkuus onkin Tarkan työntekijöiden sisäänrakennettu ominaisuus, joka tulee selkäytimestä.

Kattourakkakohteen ja sen osapuolten ymmärtäminen, avoin keskustelu, selkeä tiedottaminen sekä laadun ja turvallisuuden viikoittainen tarkkailu kuuluvat Tarkan perusrutiineihin – mitään ei jätetä arvailun varaan.

”Tarkka on luotettava ja systemaattinen remonttikumppani. Nämä ovat korkealle arvostettavia ominaisuuksia, jotka eivät ole kattoalalla itsestäänselvyyksiä. Tarkan kanssa voi luottaa, että kattoremontti hoituu sovitusti. Kaiken kaikkiaan Tarkan ammattilaiset ovat positiivisesti asennoituneet yhteistyöhön ja tekevät myös yrityksenä sen, minkä lupaavat”, Jukka-Pekka Soila, tj, NHK-rakennus Oy

Lopputarkastuksen koittaessa ei ole yllätyksien aika; se on sopimusehtoja kunnioittava määränpää, jossa läpikäydään loppuraportti tilaajan kanssa yhteistuumin ja kahden vuoden takuuaika voi alkaa. Tarkka hoitaa toteuttamansa katon huoltotyöt koko takuuajan, aina täysluovutukseen saakka

Lisätietoja: www.tarkkakatto.fi

Le Prom on nyt Tarkka. Uskomme, että todellinen ammattitaito koostuu kahdesta asiasta, asenteesta ja osaamisesta. Tarkka-katot remontoidaan ammattiylpeyttä huokuvana käsityönä, asiakkaalle aina vaivattomasti – koska välitämme työn laadusta ja ihmisistä.
12 vuoden kokemus
250 Tarkka-kattoremonttia
2 vuoden takuu työlle
10 vuoden takuu kattotarvikkeille

Julkaistu: 03/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_965Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »