Putkiremontit

Putkiremontti KVR-urakkana on luotettava valinta

artikkelikuva: Putkiremontti KVR-urakkana on luotettava valinta

KVR-urakan etenemistä tarkastelee Trion omavalvonnan lisäksi aina taloyhtiön valitsema ulkopuolinen valvoja.


Trio ottaa taloyhtiön putkiremontin mielellään hoitoonsa kokonaisvastuu-urakkana. Trion KVR- mallissa taloyhtiö ja urakoitsija tekevät suunnittelun yhteistyönä sekä käyvät samalla jo vuoropuhelua toteutuksesta. Rahaa säästyy, kun mutkia suoristetaan sieltä, missä niitä ei tarvita.

Yhä useammassa taloyhtiöissä mietitään parasta aikaa suurille saneeraustöille toteutustapaa ja tekijää. Putkiremontin toteuttaminen Trion KVR-urakkana auttaa ennakoimaan kustannuksia, kun kaikki projektiin osallistuvat tahot istuvat saman pöydän ääressä hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Trion KVRurakassa tehdään aluksi välttämättömät suunnitelmat ja suunnittelua jatketaan työvaiheiden edetessä.

– Suunnittelupöydällä joudutaan olettamaan paljon asioitaremontin vaiheista ja kustannuksista. Kun rakenteet avataan, suunnittelutyötä tarkennetaan reaaliaikaisesti ja tuodaan taloyhtiölle kokeneen urakoitsijan avulla merkittäviä säästöjä. Hyvä keskusteluyhteys kaikkien osapuolten välillä jo urakan alkumetreillä on Trion KVR-mallin kiistaton etu. Vastakkainasettelun aika on ohi, kertoo LVI-Trio Oy:n KVRasiantuntijaTatu Liikanen.

Kokenut urakoitsija tuo säästöjä

Taloyhtiön päättäjille Trion KVR-urakka takaa erityisen hyvät yöunet, sillä Trio kulkee ainoana sopimuskumppanina taloyhtiön rinnalla koko putkiremontin ajan ja lähtee työmaalta vasta sitten, kun loppusiivous on tehty viimeistä pyyhkäisyä myöten. Lopputuloksena syntyy onnellisten ihmisten koteja.

– Eniten saamme kiitosta taloyhtiöpäättäjiltä ja isännöitsijöiltä siitä, että meidän kanssamme työskennellessä vallitsee luottamus siitä, että asiat ovat hallinnassa. KVR-mallissa kustannussäästöt eivät tule laadun tai suunnittelun tinkimisestä. Rehdin putkiremontin mukaisesti Trio järkeistää suunnittelu- ja remonttivaiheita parhaan ja kustannuksiltaan tehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi, Liikanen lisää.

Trion yli 30 vuoden kokemus LVI-alalta näkyy taidossa sovittaa yhteen eri ammattiryhmien työvaiheet yhdeksi kokonaisuudeksi. Vahva kokemus LVI-alan ammattilaisten telaketjumaisesta työskentelystä yhdistettynä sydämelliseen palveluun näkyy suoraan asukkaiden arjessa putkiremontin keskellä.

– Linjasaneeraus on aina hetkellinen poikkeustila asukkaiden arjessa, mutta välittämällä ihmisistä ja heidän kodeistaan, voimme tehdä remonttiajasta mahdollisimman mukavaa.

Otamme huomioon myös asukkaan näkökulman jo remontin suunnittelussa. Suunnitteluvaiheessa pidämme asukkaiden ja osakkaiden kuulemistilaisuuksia, LVI-Trio Oy:n toimitusjohtaja Martti Saarnio sanoo.

Lupaukset pidetään ja laadusta ei tingitä

Saarnio on huomannut, että asukkaat ovat aiempaa kiinnostuneempia asuntojensa arvon kehittämisestä korjausrakentamisen avulla. Halvat remontit ja puutteet laadussa ovat tehneet hallaa koko korjausrakentamisen alalle. Trio haluaa muuttaa ihmisten käsityksiä korjausrakentamisen laadusta tekemällä erinomaista työnjälkeä ja korjaamalla mahdolliset virheet rehdisti.

– Talotekniikan tuntemus on lisääntynyt osakkeenomistajien keskuudessa. Se on hyvä asia, sillä silloin osataan haastaa myös urakoitsijoita keskusteluun saneerauksen tasosta. Me emme lupaa epärealistista aikataulua tai kustannusta remontista taloyhtiölle, sillä toimimme rehdisti ja teemme sen mikä on luvattu, Saarnio sanoo.

kuva
LVI-Trio Oy:n toimitusjohtaja Martti Saarnio

Kuvat: Vastavirta

Julkaistu: 11/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
KITA 2/2024

KITA - Kiinteistö & talotekniikkaSeuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »