mainos_825

Kiinteistöhuolto (siivous)

Keskiössä asiakaskokemus ja vuoropuhelu

artikkelikuva: Keskiössä asiakaskokemus ja vuoropuhelu

Siivous- ja kiinteistöhoitoalan palvelua ostavan kannalta hinta ei kerro kaikkea. Palveluja ostaessa on työn resurssointi ja suunnittelu avainasemassa, silloin annetaan yrittäjälle mahdollisuus onnistua työssään ja tuottaa arvoa asiakkaalle. Paras asiakaskokemus saavutetaan, kun ostopäätöstä ohjaavat muut kriteerit kuin pelkkä halpa hinta.

Laatutakuu toimii valtakunnallisesti siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchisingketjuna ja tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisen hinnan lisäksi runsaasti Laatutakuu-yrittäjän valinnasta seuraavia etuja. Laatutakuu-yrittäjä palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti ja sitoutuneesti. Yrittäjällä on rajallinen määrä pitkäaikaisia asiakassuhteita, joten tämä pystyy aina tarjoamaan asiakkaidensa tarpeiden mukaiset siivous- ja kiinteistöhuoltopalvelut. Laatutakuu painottaa toiminnassaan asiakkaan kannalta selkeää palvelu- ja ostopolkua sekä asiakastyytyväisyyttä.

Laadukkaasta palvelusta ja asiakkaan tyytyväisyydestä vastaa jatkuvasti sama, vastuullinen Laatutakuu-yrittäjä. Asiakkaamme arvostavat sitä, että tekijät eivät vaihdu ajan kuluessa, vaan työtä hoitaa aina tuttu ja luotettava yrittäjä. Pienen, pysyvän ja koulutetun tiimin etuna on erityisesti vuoropuhelun helppous ja sujuvuus. Asiakkaan on helppo kertoa toiveistaan ja tarpeistaan suoraan yrittäjälle, joka osaa huolehtia näiden toteutumisesta. Laatutakuu-yrittäjät ovat ylpeitä tekemästään työstä ja tämän vuoksi heille on tärkeää käydä jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidensa kanssa, jolloin asiakasta kuunnellaan ja tämän tarpeet ymmärretään.

Laatutakuu-yrittäjä toimii itsenäisesti, mutta ei yksin. Laatutakuu-ketju tukee yrittäjiään ja tarjoaa muun muassa laadukkaita koulutuksia, joiden avulla yrittäjät ylläpitävät osaamistaan. Laatutakuu-yrittäjät noudattavat myös ketjun laatimaa ja hyväksi havaittua asiakaspalvelukonseptia. Koko ketjun tuki tarjoaa varmuutta myös suoraan yrittäjien asiakkaille.

Pyydä tarjous tai kysy lisää kiinteistöhuollosta ja siivouspalveluista www.laatutakuu.fi

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje
Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »