mainos_891

Energiatehokkuus
LVI
Lämmitys

Paroc Tekniset eristeet Ääniopas julkaistu

artikkelikuva: Paroc Tekniset eristeet Ääniopas julkaistu

Tekniset eristeet Ääniopas sisältää yleistä tietoa äänenvaimennuksesta ja -eristyksestä sekä talotekniikka-, prosessiteollisuus- ja Marine-tuotteiden äänenvaimennusominaisuuksista. Tuotekohtaisten absorptiokertoimien lisäksi oppaasta löytyy tietoa myös putkien ja kanavien lisäysvaimennuksesta.

Työskentely- ja asumisolosuhteiden suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota myös ympäröivään äänimaailmaan. Ilmanvaihtokanavistosta ja putkistoista voi kantautua häiritseviä ääniä, jotka on syytä vaimentaa. Prosessiteollisuudessa melunvaimennus on tärkeä osa työturvallisuutta. Risteilyalusten hyttien ja yleisten oleskelutilojen suunnittelussa kiinnitetään huomiota äänimaailmaan, jotta matkustajille saadaan luotua miellyttävät olosuhteet.

Kivivillan erinomaiset ominaisuudet

Parocin kivivillasta valmistetut tuotteet ovat kestäviä, palamattomia ja erinomaisesti lämpöä eristäviä. Kivivillaeriste säilyttää eristyskykynsä ja mittansa rakennuksen koko elinkaaren ajan lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluista huolimatta.

Rakenteensa ja hyvän ilmanläpäiseväisyytensä ansiosta kivivillalla on myös erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Tekniset eristeet Äänioppaasta löytyy tuotekohtaiset absorptiokertoimet useille eri talotekniikka- ja prosessiteollisuustuotteille. Marine-tuotteiden osalta valikoima on vielä kattavampi.

Helppokäyttöinen opas

Ääniopas sisältää hyvää perustietoa äänimaailmasta. Oppaassa on lyhyt teoriaosuus äänenvaimennuksessa käytetyistä termeistä ja yleisimpien materiaalien absorptiokertoimet on myös esitetty. Muun muassa eristeen tiheyden, tuotetyypin ja pintamateriaalin vaikutusta äänen absorptioon tuodaan oppaassa esille. Ääniopas on helppo ja nopea käyttää. Tuotevalikoimataulukosta pääsee tuotenimeä klikkaamalla suoraan kyseisen tuotteen tietoihin. Tuotesivuilla absorptiokertoimet esitetään taulukkona sekä graafina. Tuotesivulta voit palata takaisin tuotevalintataulukkoon tai oppaan sisällysluetteloon suorista linkeistä.

Lataa Tekniset eristeet Ääniopas käyttöösi:
www.paroc.fi/dokumentit-ja-tyokalut/suunnittelijoille

Katso videolta, miten opas toimii:

CTA PAROC

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_906Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »