mainos_974

Piha-alue (pysäköinti, sähkölataus)
Taloyhtiössä tapahtuu
Yhteiset tilat

Taloyhtiöauto on kätevä ja ekologinen

artikkelikuva: Taloyhtiöauto on kätevä ja ekologinen

Yhteiskäyttöauto helpottaa asukkaiden liikkumista ja vähentää tarvetta omistaa auto. Kuukausimaksullisena palveluna hankittava taloyhtiöauto on helppo ja huoleton. Palvelu sitouttaa asukkaita ja tukee kestävän kehityksen mukaisia arjen valintoja.

Asunto-osakeyhtiön yhteiskäyttöauto antaa asukkaille joustavuutta arjen ja vapaa-ajan liikkumiseen. Taloyhtiöauto on asumisen palvelu, jonka avulla asukkaita voidaan sitouttaa.

”Taloyhtiöautojen yleistymiseen vaikuttavat kaupungistuminen ja arvovalinnat. Asunto-osakeyhtiöissä halutaan tänä päivänä tarjota asukkaille laadukkaita asumispalveluja. Yhteiskäyttöauton ansiosta taloyhtiössä on mukavaa asua ja arki sujuu”, sanoo toimitusjohtaja Joel Virpi Omago Oy:stä.

Kotimainen Omago toimittaa rajatuille käyttäjäryhmille, kuten asunto-osakeyhtiöille, yhteiskäyttöautoja koko Suomen alueella. Omagon tavoitteena on tehdä ihmisten liikkumisesta helpompaa sekä taloudellisesti ja ekologisesti kestävää. Omagon kautta on saatavilla laaja valikoima automalleja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

kuva

Taloyhtiöauto on taloudellisesti ja ekologisesti kestävä ratkaisu

Omago Taloyhtiöauto -palvelu on kuukausimaksullinen palvelu, joka sisältää kaikki auton ja palvelun ylläpitoon ja hallinnointiin liittyvät kulut ja toimet kuten polttoaineet tai sähkön, huollot, puhtaanapidon, katsastukset ja renkaidenvaihdot. Asunto-osakeyhtiön tarvitsee järjestää vain pysäköintipaikka autolle.

”Taloyhtiöautoja käytetään sekä suurissa että pienissä kaupungeissa. Erityisesti hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella sijaitsevissa asunto-osakeyhtiöissä hyödytään yhteiskäyttöautosta. Omago-auton avulla pääosin julkisilla liikkuvat asukkaat voivat nauttia autoilun tuomasta vapaudesta ilman auton ylläpitoon liittyviä kuluja ja huolia”, sanoo Virpi.

Asukkaat voivat varata auton käyttöönsä älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella. Käyttömaksu on kuudesta kahdeksaan euroa tunnissa. Autot ovat täysarvovakuutettuja, ja käyttöön sovelletaan yleisiä autonvuokrausehtoja.

”Taloyhtiöauto on myös myynti- ja vuokrausvaltti. Samalla asunto-osakeyhtiö tukee osakkaita ja asukkaita taloudellisesti ja ekologisesti kestävien ratkaisujen tekemisessä”, Virpi sanoo.

Tutustu yhteiskäyttöautoihin maksuttoman oppaan avulla!

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Julkaistu: 04/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka

KITA - kiinteistö & talotekniikka - uutiskirje

mainos_965Seuraa KITA - kiinteistö & talotekniikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »